Ja bih rekao da je ovo zelena, nepržena kafa.
Neka preporuka za jeftinu kvalitetnu vagu
kafenikutak.com
Vidim cak i naplacuje obuku![]()
Kafeni Kutak — vodič kroz specialty kafu u Srbiji
Specialty kafeterije, pržionice, oprema i događaji u Srbiji. Pronađi najbolju kafu u Beogradu, Novom Sadu, Nišu — i sve što ti treba za kafu kod kuće.kafenikutak.com
Pratim ovog lika par meseci na Instagramu i sad vidim da je otvorio sajt.
Izgleda da i on tebe prati 🙂 ...![]()
Kafeni Kutak — vodič kroz specialty kafu u Srbiji
Specialty kafeterije, pržionice, oprema i događaji u Srbiji. Pronađi najbolju kafu u Beogradu, Novom Sadu, Nišu — i sve što ti treba za kafu kod kuće.kafenikutak.com
Pratim ovog lika par meseci na Instagramu i sad vidim da je otvorio sajt.
Baš sam juče iz dosade uzeo da pobrojim sve pržionice u BG-u kojih mogu da se setim (mada npr...Kazite mi, sta da porucim od zrna, a da bude ok, na mom aparatu?
Koliko sam shvatio, trebalo bi tamnija zrna.
ubacio samo te sa liste ili tako nešto? ne kontam...Izgleda da i on tebe prati 🙂 ...
Baš sam juče iz dosade uzeo da pobrojim sve pržionice u BG-u kojih mogu da se setim (mada npr...Kazite mi, sta da porucim od zrna, a da bude ok, na mom aparatu?
Koliko sam shvatio, trebalo bi tamnija zrna.
Ja, https://www.enotekapremier.rs/sr/si...quCeihVnZpGlPJHYkep202QpiQF_aQo9hpxj4lcYuXc9NJel koristi neko ove coffee sirupe i cemu zapravo to sluzi
Letimično sam pogledao ali deluje +-2-3 u odnosu na tvoju listu.ubacio samo te sa liste ili tako nešto? ne kontam...
A ovo?TIMEMORE Chestnut C5 ESP PRO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari