Momak je ručno uneo broj LK
Gde je uneo? Pokušavam da shvatim kako ti je rešio problem, da znam(o) proceduru za ubuduće.
Kako skinuti uplatnicu u pdf formatu sa svim podacima jer mi treba da pošaljem dokaz o uplati?
To može samo za odlive (prenos sa tvog računa na tuđi), i to tako što na listi transakcija uđeš na željenu, pa gore desno tri tačke, pa
Preuzmite potvrdu o plaćanju. Onda opet imaju tri tačke, gde su opcije
Podeli dokument i
Preuzmi dokument. Druga opcija meni ne radi, ali prva je korektna. Za prilive i plaćanja karticom ima samo opcija
Podeli detalje plaćanja (ona postoji zapravo i za odlive, ako ti je i to okej), koja zapravo generiše nešto poput snimka ekrana sa detaljima dostupnim u aplikaciji. S tim u vezi, nemaš mogućnost da vidiš opise priliva (generiše se automatski
uplata sa tog i tog računa, nije važno šta napiše platilac), pozive na broj, a nekad čak ni punu adresu platioca, mada tako je često i kod drugih banaka. Nikad mi nije bilo jasno zašto je to slučaj, a neke banke (npr. BPŠ) svojevremeno su imale i prikaze uplatnica za prilive, ali su ih onda naprasno ukinule, iako su, makar po mom iskustvu, radile bez problema.