Ali da radis u schwartzwald klinici...Jbmlg, možda je samo meni svakodnevica neinteresantna što se tiče satova…
56k rsd.Imam identičan sat. Veoma je lep, lepo stoji na ruci, ima umereni retro izgled. Koliko si ga platio?
Iako ovi satovi vizuelno deluju potpuno isto i dele identičan dizajn, situacija "ispod haube" se drastično razlikuje u zavisnosti od generacije i godine proizvodnje. Glavna caka leži u referencama:
Starija generacija (Referenca: 210633)
Ovo je model koji se prodavao pre desetak godina (i sve do oko 2022. godine). U zavisnosti od tačne serije, u njima su se smenjivala dva mehanizma:
Mišljenje: Mnogi kolekcionari smatraju da je ta prvobitna, originalna ETA 2824 zapravo bolji, dugovečniji i prestižniji mehanizam od svega što je došlo posle nje.
- ETA 2824-2 (U najranijim serijama, dok je Swatch grupa još uvek isporučivala mehanizme brendovima van svoje grupacije).
- STP1-11 (Kasnije, kao zamena rađena po licenci ETA-e).
Nova generacija (Referenca: 210665)
Ovo je aktuelni model koji se nalazi u radnjama od kraja 2022. / početka 2023. godine. Pošto je pristup ETA mehanizmima sada potpuno zatvoren, Roamer je prešao na novog dobavljača:
- Soprod P24 (P024) (Takođe švajcarski klon ETA 2824 arhitekture, ali modernije proizvodnje, sa nešto boljom autonomijom rada u praksi).
Hmm, baš me interesuje da proverim, moj Irony hronometar je mator, znači može da ima i ETA i STP.Mala dopuna:
eta quartz ili sistem51Hmm, baš me interesuje da proverim, moj Irony hronometar je mator, znači može da ima i ETA i STP.
cestitke kolegi na istrajnosti za Helm, bas lepo izgleda, sto rece neko prava azdaja za letnji period.
Skoro svako ko voli satove, treba da ima po bar jedan Seiko 5 i jedan Casio sat .. tu nema greske kako god okrenes ... evo mog 'matorca', jos uvek se dobro drzi:
Pogledajte prilog 542836
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari