Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Da, ali ima i dodatna opcija u koliko posiljka ide preko X-Xpressa, kod njih mozes da preusmeris na njihov paketomat.

Pokušavam da naručim bazen i prekrivač za isti 🙂 e sad poštarina za bazen je 700 din dok je za prekrivač 400din znači ukupno 1100 dinara, kada dodam obe stvari u korpu piše da je poštarina 1990 dinara :S Prodavac je isti, ako naručim zasebno štedim 900 dinara... ?

Uz neke proizvode imaju akciju da se dobije paket piva gratis, gde piše da pivo šalju 1-2 dana nakon dostave glavnog proizvoda. Ja naručio frižider, pivo stiglo istog dana ali ranije (dostavio X-Express), frizider dostavio GW. Eto info ako neko isto tako naručuje.

Porucio sam neke stvari 18.06, vise stvari. Neke su stigle kroz par dana, neke nisu jos uvek. Dakle verovatno sledece nedelje.
Da li je moguce da im treba preko 10 dana da isporuce nesto?
Paketi iz kine su znali da mi stignu za 2 nedelje nekad..

Poručio u petak uveče nosač za tv za člana porodice. Još nije stigao, u pitanju je radnja btc smart a proizvodi označeni kao a brzo. Danas zove kurirska služba pita gde je adresa koju sam naveo, ja kažem pa to je vaš paketomat, teta kaže sačekajte, izvinite ali trenutno je pun pa će biti od ponedeljka neki dan. Dakle 9 +dana a navode da je a brzo, evo ljudi čekaju da instaliraju tv a mogli su do sad 5x kupiti nosač u bilo kojoj radnji. U pitanju grad u Srbiji, za Beograd se takodje desilo za patike sa sparka, a brzo, city paketomat, tačno 10 dana trajala dostava.
Sta se desilo sa njihovim paketomatima? I dalje su off?

Meni nije ni dalo da odaberem paketomat prilikom kupovine, a stalo bi u bilo koju onu kasetu.

Evo treci dan stoji spakovano u radnji, a city expresa ni na vidiku. Zaista ogroman problem je sve ovo oko isporuke.

Poručio u petak uveče nosač za tv za člana porodice. Još nije stigao, u pitanju je radnja btc smart a proizvodi označeni kao a brzo. Danas zove kurirska služba pita gde je adresa koju sam naveo, ja kažem pa to je vaš paketomat, teta kaže sačekajte, izvinite ali trenutno je pun pa će biti od ponedeljka neki dan. Dakle 9 +dana a navode da je a brzo, evo ljudi čekaju da instaliraju tv a mogli su do sad 5x kupiti nosač u bilo kojoj radnji. U pitanju grad u Srbiji, za Beograd se takodje desilo za patike sa sparka, a brzo, city paketomat, tačno 10 dana trajala dostava.
Sta se desilo sa njihovim paketomatima? I dalje su off?
Upravo, ja sam u Bgu pa cu da cekam preko 10 dana.
Da sam znao ne bih ni porucivao nego bih otisao sam da pokupujem sve sto mi treba.

Nazad
Vrh Dno