Šta je novo?

RealDebrid, TorBox, Playeri (WuPlay, Nuvio) i slicno

Postoji u supportu speed test, pa ti TB na osnovu rezultata preporuči najbolji cdn. Za nas iz Srbije je to uglavnom WEUR (West Europe).

Prilozi

• Screenshot_20260614-005225.webp
    Screenshot_20260614-005225.webp
    38.7 KB · Pregleda: 98
Moguće. Znam samo da mi na 2 API ključa nije htelo uopšte da vuče streamove kada je bilo podešeno na auto.

Poslednja izmena:
Očigledno je da postoji neki problem. Ono što sam iz prakse naučio jeste da što manje adona i manje rezultata po filterima imaš, to će ti bolje raditi stremio. Optimizuješ u vrh glave tri adona i mirna Bačka.

Da jer je najbolji ali ne i kao sam da radi posao. Tako da preporučujem kao pomoćni a ponekad i jedini izvor titla
SubSense
Da, može se se i ovaj dodati ako nekad "zaškripi" v3

Stremio, pionir, je dostigao vrh pre 1 godine. Od tada, očigledno, programeri nemaju rešenja. Stremio (bez Addonova) ide iz greške u grešku.
Samo Nuvio ostalo je luk i voda.

Očigledno je da postoji neki problem. Ono što sam iz prakse naučio jeste da što manje adona i manje rezultata po filterima imaš, to će ti bolje raditi stremio. Optimizuješ u vrh glave tri adona i mirna Bačka.

Da, može se se i ovaj dodati ako nekad "zaškripi" v3
Da pitam ponovo, radi li nekom ovaj addon u nuviu? Kod mene na TV-u ga nema, dok web i android app ga prikazuju.

Moguće. Znam samo da mi na 2 API ključa nije htelo uopšte da vuče streamove kada je bilo podešeno na auto.
Potvrđujem i kod mene isti slučaj pre nedelju dana usporenost do bola pri nalaženju strimova i gledanje istih je bilo skoro pa nemoguće. Uradio tb speed test i stavio preporučeni cdn tj weur i proradilo sve u sekundi. Najbolje testirati neki cdn bliže lokaciji jer auto nije uvek naj efikasnije rešenje.

WEUR CDN je ima problem za vikened zato je mnogima jedva ucitavalo, ja sam presao na Cloudflare CDN i radi savrseno. Probao neke strimove kao sto je The Lord of the Rings od 180Giga i otvara odmah bez baferovanja i mucenja.

Kade su ove postavke CDN ii druge, ja koristim API (nisam vlasnik torbox naloga)?

Samo vlasnik naloga moze ovo da sreduje?

Tako je samo vlasnik naloga to moze.
Ja sam uradio tako da moja ekipa ne mora da brine.

Preko community subtitles addona. Možeš da skineš sa titlovi.com titl, uploaduješ ga na ovaj addon i gledaš kroz Nuvio.

@vlayza upravo o njemu i jeste inicijalno pitanje. 🙂 Meni iz nekog razloga ne postoji na nuviu na TV-u, iako je uredno dodat i vidi se na mobilnom ili kad uđem na web od TV-a.

Ja kada neki stream nema nas titl, koristim SubMaker i besplatan Gemini kljuc za generisanje naseg tila sa engleskog i zapanjujuce kako to u stvari lepo radi. Probao sam par naslova i iznenadio se kvalitetom koji se dobije. Mislio sam da ce mi se pojaviti los google translate titl bez roda i padeza, kad ono savrsen prevod.

Ja kada neki stream nema nas titl, koristim SubMaker i besplatan Gemini kljuc za generisanje naseg tila sa engleskog i zapanjujuce kako to u stvari lepo radi. Probao sam par naslova i iznenadio se kvalitetom koji se dobije. Mislio sam da ce mi se pojaviti los google translate titl bez roda i padeza, kad ono savrsen prevod.
Jel postoji limit kod Gemini free API?

Kako to radis, ako moze kratko uputstvo.

TorBox opet problemi veceras s njim, ne mogu film da zavrsim

Kao što sam i pretpostavljao, imali su kojekakve probleme u proteklom periodu i zauzvrat daju nedelju dana gratis. I dalje delim mišljenje da CDN treba ostaviti na "auto", ali kako god.

Prilozi

• Screenshot_20260617-080634.webp
    Screenshot_20260617-080634.webp
    88.7 KB · Pregleda: 47
Poslednja izmena:
Kako to radis, ako moze kratko uputstvo.
Ulogujes se na svoj google nalog na aistudio.google.com , dole levo ima mala ikonica kljuca, tamo generises kljuc. Odes na submaker.elfhosted.com ,odaberes API Keys pa AI Translation tamo uneses svoj kljuc i obavezno odaberes Gemini 3.1 Flash Lite on ima najvece limite. Dole pod jezike stavis sa Engleskog na Srpski.
Ako hoces da ubrzas proces prevodjenja posto on traje zavisno koliko teksta treba da prevede ima opcija da posalje ceo titl na prevodjenje stim da postoji rizik da udari u neke limite koji se mere u minuti, tokene u minuti ali to samo ako je ogorman tekst za prevodjenje. To palis pod setting pa translation setting pa stikliras enable single batch.
Kad sam pustao neki film nikad nisam udario u limit i lepo i brzo prevede, ali na primer dokumentarac gde konstantno sat vremena neko prica i ima ogroman tekst tad se javio problem kod te opcije da salje ceo titl na prevodenje.
Postoji opciju u Submakeru da stavis 2 -3 kljuca i da ukljucis opciju key rotation ali to nisam probao kako radi.
Sobzirom da gotovo 99% filmova i serija koje sam gledao imaju nas prevod ovo sam jako retko koristio na par naslova.
U sustini nije komplikovano podesiti i igrati se malo sa podesavanjima mozda nekom bude korisno.

Danas mi na svakih 10min nešto učitava, a na njihovom status page-u stoji da su svi servisi online, jel još neko ima problem sa torbox-om?

E ekipa,koji je najbolje uzeti Torbox paket?Pošto i on zeza,mislim da je sigurnije ići na mesec dana.Šta mislite?

Nazad
Vrh Dno