Teddy McDonald
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.04.2022
- Poena
- 165
Grešiš. Koristi konfiguratorsvaka instalacija na drugom uredjaju daje novi account, ili gresim?
Da jer je najbolji ali ne kao jedini. Tako da preporučujem kao pomoćni a ponekad i jedini izvor titla... sasvim je dovoljna v3 verzija opensubtitles-a..
subsense.nepiraw.com
Da, može se se i ovaj dodati ako nekad "zaškripi" v3Da jer je najbolji ali ne i kao sam da radi posao. Tako da preporučujem kao pomoćni a ponekad i jedini izvor titla
SubSense
SubSense - Configure
subsense.nepiraw.com
Da pitam ponovo, radi li nekom ovaj addon u nuviu? Kod mene na TV-u ga nema, dok web i android app ga prikazuju.Očigledno je da postoji neki problem. Ono što sam iz prakse naučio jeste da što manje adona i manje rezultata po filterima imaš, to će ti bolje raditi stremio. Optimizuješ u vrh glave tri adona i mirna Bačka.
Da, može se se i ovaj dodati ako nekad "zaškripi" v3
Potvrđujem i kod mene isti slučaj pre nedelju dana usporenost do bola pri nalaženju strimova i gledanje istih je bilo skoro pa nemoguće. Uradio tb speed test i stavio preporučeni cdn tj weur i proradilo sve u sekundi. Najbolje testirati neki cdn bliže lokaciji jer auto nije uvek naj efikasnije rešenje.Moguće. Znam samo da mi na 2 API ključa nije htelo uopšte da vuče streamove kada je bilo podešeno na auto.
Nepotreban jeDa pitam ponovo, radi li nekom ovaj addon u nuviu? Kod mene na TV-u ga nema, dok web i android app ga prikazuju.
Kako onda dodati titl kada ga nema na opensub, subdl i subsource, bez plaćanja api-ja od titlovi.com?Nepotreban je
Odavno svi naši sa titlovi.com uploaduju titlove i na https://opensubtitles-v3.strem.io/manifest.jsonPreko community subtitles addona
Jel postoji limit kod Gemini free API?Ja kada neki stream nema nas titl, koristim SubMaker i besplatan Gemini kljuc za generisanje naseg tila sa engleskog i zapanjujuce kako to u stvari lepo radi. Probao sam par naslova i iznenadio se kvalitetom koji se dobije. Mislio sam da ce mi se pojaviti los google translate titl bez roda i padeza, kad ono savrsen prevod.
Kako to radis, ako moze kratko uputstvo.Ja kada neki stream nema nas titl, koristim SubMaker i besplatan Gemini kljuc za generisanje naseg tila sa engleskog i zapanjujuce kako to u stvari lepo radi. Probao sam par naslova i iznenadio se kvalitetom koji se dobije. Mislio sam da ce mi se pojaviti los google translate titl bez roda i padeza, kad ono savrsen prevod.
Na real-debridu sam. Pominjete CDN. Gde se to podešava? U podešavanjima Tor Boxa?CDN treba ostaviti na "auto"
Ovde https://submaker.elfhosted.com/?configKako to radis, ako moze kratko uputstvo.
Da da, u sklopu torboxa. Može se ručno birati server ili da ti TB automatski bira server sa najboljim performansama.Na real-debridu sam. Pominjete CDN. Gde se to podešava? U podešavanjima Tor Boxa?
Ulogujes se na svoj google nalog na aistudio.google.com , dole levo ima mala ikonica kljuca, tamo generises kljuc. Odes na submaker.elfhosted.com ,odaberes API Keys pa AI Translation tamo uneses svoj kljuc i obavezno odaberes Gemini 3.1 Flash Lite on ima najvece limite. Dole pod jezike stavis sa Engleskog na Srpski.Kako to radis, ako moze kratko uputstvo.
Uzmeš basic na mesec dana i testiraš. Par adona preko AIOStreams/bootsrapper/duck tools, podesiš oko 5 rezultata po rezoluciji, i ima da leti.E ekipa,koji je najbolje uzeti Torbox paket?Pošto i on zeza,mislim da je sigurnije ići na mesec dana.Šta mislite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari