Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

• Začetnik teme Začetnik teme rix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio link kad sam ga pravio… Anyway evo ga jopet.

Obratite paznju na jeftine maske, ja raanije nisam bio svestan da na boljim brendovima poput Nilkina postoji oznaka RoHS ili zeleni listić (zavisi kako ko oznacava), osnosno zastita od toksicnih materija.
nakon sto sam to video, bacio sam sve jeftine maske i korisim sam dve od nilkina.

Poslednja izmena:
Sa Temu-a. 230 din 🫣

Imitacija koze. Slim. Uopste ne klizi.

Za bukvalno iznenadjenje,bezicno punjenje fercera,odlicno drzi magnet 🥰

0F52F1F1-6C38-40F1-AA43-408E556B8994.webp

Može link?

Radiće posao nekoliko mjeseci sigurno. Kad krene da se raspada, naručiš drugu, tu baciš. Ionako ne košta kao original Apple, pa da boli duša… Mislim, 230 dinara. Sladoled.

Kako birate hydrogel matiranu zaštitnu foliju?
Ima li neki dobar proizvođač, da li po debljini ili obradi?

Meni se dešava redovno da ceo taj lepi matirani sloj vremenom od upotrebe se izliže, pogotovo tamo gde palac skroluje i na tim mestima matt pređe u glossy, za poludeti... zamenio dve-tri vrste i uvek isto.

Ja sam to riješio tako što sam odustao od mat folije, jer mi je prikaz bio previše nekako zrnast (iako je to slici na ekranu definitivno davalo neki šmek), a promijenio sam i ja nekoliko komada. Mada, nikad mi se nije desilo da se “pojede” tako…

nikad necu shvatiti da neko da 1000e+ za telefon i onda kupi masku za 1e. mislim, ne mora pitaka od 50e+, ali postoje brendovi i maske u rangu od 20-30e (spigen, otterbox, supcase, mous, uag i mnoge druge) koje kupite jednom i nosite dok ne prodate telefon.
imao sam bas losa iskustva ranije dok sam uzimao nebrendirane maske, prvo da mi prilikom i slabijeg pada pukne ne samo maska nego se okrzne i telefon, drugo da mi sama maska na obodima grebe i ljusti sam telefon.

Kako birate hydrogel matiranu zaštitnu foliju?
Ima li neki dobar proizvođač, da li po debljini ili obradi?

Meni se dešava redovno da ceo taj lepi matirani sloj vremenom od upotrebe se izliže, pogotovo tamo gde palac skroluje i na tim mestima matt pređe u glossy, za poludeti... zamenio dve-tri vrste i uvek isto.
Od 14 pro pa do 17 pro uvek hidrogel glatka sa alija za 4-5 evra (dobije se 4-5 komada), nikakvih problema nisam imao sa tim folijama. Iskoristim jednu eventualno dve dok ne zamenim telefon.

Nazad
Vrh Dno