128gb nov je oko 685-700e.Za koliko moze da se nadje 10 pro, i na kp da trazim? 🙂
Mislim da nema smisla kupovati 128gb u 2026. I još manje ima smisla postojanje "pro" telefona sa 128...128gb nov je oko 685-700e.
Ma ja se slazem apsolutno, nego samo kazem pocetne cene, da ima predstavu oko koliko se krecu, na njemu je da ne ide na 128gb jer je realno malo, ali to su cene hahaMislim da nema smisla kupovati 128gb u 2026. I još manje ima smisla postojanje "pro" telefona sa 128...
Mislim neka kupi svako šta mu odgovara, samo me isprovocira kad čujem i onda reagujem 😂
Meni u fioci Nexus 5 sa 16GB memorijom 🤣 Imam i P4a koji podržava unlimited google photos.A sve je to individualno, meni je bio ok i 128gb na 7 Pro, samo sam jednom za 3 godine radio brisanje slika i snimaka koji su backupovani na gphotos, a sada sam na 10 pro xl, 133 od 256 iliti 52% used. Jer jelte sto vise imas to se vise siris, ko ram memorija, koliko god da imas prilagodice se uredjaj, ako ima 100gb koristice 98 ako imas 16 koristice 14 haha
Na sluzbenom sam 60,77 od 128gb.
Preko njega radiš backup slika i briga te hahahaMeni u fioci Nexus 5 sa 16GB memorijom 🤣 Imam i P4a koji podržava unlimited google photos.
Nema veće istine. 🤣Jer jelte sto vise imas to se vise siris
Da li ti je aktivirana opcija Adaptive connectivity-Optimize network for battery life? Videh na nekom YT klipu da, kada je aktivirana, telefon sam bira kada će koristiti 4G, a kada 5G.Kad ustanovite da jede bateriju vratite na 4G ko sav normalan svet 😀
I na iphone ima auto 5g da radi slicno to - pa nije bas najsrecnije, trosi te trosi.Da li ti je aktivirana opcija Adaptive connectivity-Optimize network for battery life? Videh na nekom YT klipu da, kada je aktivirana, telefon sam bira kada će koristiti 4G, a kada 5G.
Nisam uopšte komentarisao zbog toga, samo podsećanje na postojanje 128gb me isprovociralo hahahaMa ja se slazem apsolutno, nego samo kazem pocetne cene, da ima predstavu oko koliko se krecu, na njemu je da ne ide na 128gb jer je realno malo, ali to su cene haha
Ali storage saver :/Imam i P4a koji podržava unlimited google photos.
Meni WhatsApp 40+ gb....Al interesantno, 17-18GB od toga ide samo na top 10 najgorih aplikacija, tipa Deezer, Telegram, Viber, i isto toliko na slike i videe. Razbaškarile se aplikacije...
Bolje išta nego ništa 😃 slažem se, nije to to kad je storage saver al' ajde.. Kolega mi ide do kraja godine za US pa ga možda iscimam za P1 ako naleti na neki povoljan refurbished.Ali storage saver :/
Sad si me dobro našao ovom cenom i modelom...Nadamo se da će 11 pro biti odmah od 256gb. Mada Google su smradovi u duši, videćemo.
Inače 11 pro baš obećava, ja ću najverovatnije da kupim nov p6 pro u DE i na njemu ću čekati 11 seriju. 🙂
Trenutno je oko 220e tamo, samo da tako i ostane do 10 jula.. :/ ( tada mi ortak ide u DE )
Inače 6 pro mi je i dalje njihov najbolji telefon ikada, uz naravno Nexus 4 i Nexus 6p
I zaboravi da pitam, kako radi sa A1 mrezom? Jer ovaj Pixel 6a baguje na A1 haos...Ovo deluje kao dobra ponuda?
Ne znam jel ima neko ovde 10a? Kako mu se pokazao? Kamera? Baterija? Rad?
Zašto baš 6 pro?Inače 6 pro mi je i dalje njihov najbolji telefon ikada
Na ovo misliš?Zašto baš 6 pro?
Nervira me što su na A17 stable izbacili dan i datum koji su stajali u gornjem levom uglu kad se spusti QS. Na 17 Beti je bilo to. Baš koristim to gotovo svakodnevno
Aha ne videh da ga ima na drugom swipe, ali bilo je na prvom.Na ovo misliš?
To je najbolje, meni je baš žao što mi moj P1 ne radi 🙁 ispao na pločice i kraj. Vrlo moguće da je i neka sitnica, nisam ni nosio nigde 😅Kolega mi ide do kraja godine za US pa ga možda iscimam za P1 ako naleti na neki povoljan refurbished.
Da, okej su ceneDoduše, i cloude storage je poprilično povoljan.. ja imam onaj od 100 rsd pro forme, ali mi u google photos stoji 200GB 😃 ne znam da li je bag neki ili šta već
Zašto baš 6 pro?
Zavisi gde živiš. U Srbiji na KP ovaj model je 410 eura.Ovo deluje kao dobra ponuda?
Ne znam jel ima neko ovde 10a? Kako mu se pokazao? Kamera? Baterija? Rad?
A da li će on?😉Jedina prava mana mu je g1, koji se greje kao besan.. ali preživeću
Pa nema mi neke preterane razlike sa storage server i original, ja drzim storage saver jer ono, nisam video neke razlike kad gledam na telefonu sadrzaj ili okacim na net, a za to mi i sluze stvari u telefonu.Bolje išta nego ništa 😃 slažem se, nije to to kad je storage saver al' ajde.. Kolega mi ide do kraja godine za US pa ga možda iscimam za P1 ako naleti na neki povoljan refurbished.
Doduše, i cloude storage je poprilično povoljan.. ja imam onaj od 100 rsd pro forme, ali mi u google photos stoji 200GB 😃 ne znam da li je bag neki ili šta već
Slažem se, za gledanje preko telefona i šerovanje totalno nebitno. Navodno se primeti kad gledaš preko TV-a/računara.Pa nema mi neke preterane razlike sa storage server i original, ja drzim storage saver jer ono, nisam video neke razlike kad gledam na telefonu sadrzaj ili okacim na net, a za to mi i sluze stvari u telefonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari