Ne brini se, sve je pod kontrolom, stiže.Danas android 17 stable ? 🙂 mislim da bi trebalo da se desi danas 🤣
Iskreno, što kaže Night, ja od kad sam instalirao onaj toolbox zaboravio sam da to nema fabrički.Sve je to lepo ali nikako da ubace double tap to lock. 🙂
Ajde možda se i to nekada desi, tek su sada uspeli da razdvoje toggle za mobile data i wi-fi data, posle 10god
A YouTube u 4k? 😂
I LHDC Hi-Res audio kodek je tu!Radi 5g, radi volte, radi qs/ad... Od koga je dosta je haha
Ja to na mojim pixel buds prve generacije nemamI LHDC Hi-Res audio kodek je tu!
LHDC je Savitech-ov. Glavni konkurent Sony-jevom LDAC-u. Google je sve do A17 odbijao da ga doda.Zanimljivo, to mu dođe low latency SONY LDAC.
Još da imam hardver za to pa da probam. 🙂
LHDC je Savitech-ov. Glavni konkurent Sony-jevom LDAC-u. Google je sve do A17 odbijao da ga dodaZanimljivo, to mu dođe low latency SONY LDAC.
Još da imam hardver za to pa da probam. 🙂
U Developer opcijama aktiviraš HD audio i izabereš LHDC v5.Gde uopšte stoje te opcije za BT ?
I zašto ovo po defualtu nije uključeno kao što su pričali pre par meseci?
Nema tih opcija tamo. 🙂U Developer opcijama aktiviraš HD audio i izabereš LHDC v5.
Izvinjavam se. Nisam odmah napisao - telefon mora biti povezan sa kompatibilnim slušalicama pre nego se uđe u podešavanja. Nakon toga, i u aplikaciji slušalica se takođe mora aktivirati Hi-Res audio.Nema tih opcija tamo. 🙂
Pa ja to pričam odavno, da nema preterano smisla 5g u Srbiji još uvek. Ali mi rekoše ovde na forumu da nmg da gledam 4k video bez 5g i da se tešim da mi ne treba hahaKad ustanovite da jede bateriju vratite na 4G ko sav normalan svet 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari