Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

to je problem do vas ako vam ne prikazuje zastave. u pitanju su emoji-ji, da budemo tačniji. meni rade na Chrome-u i na računaru i na Android-u.
zastave država su odavne podržane (najkasnije od Emoji 1.0, tj. juna 2015.) https://emojipedia.org/flags
Kako do nas, imam najnoviji Chrome, sta jos treba, a i da radi ne znam u svako doba dana zastavu Cape Verde, nekad znam 😄

Pustiće 🇫🇷 malo, igraju protiv zemlje svojih roditelja 🇸🇳.

🇳🇱ma san🇸🇳 🇫🇷ancuzi ni🇨🇭 🇳🇱sto..

1:1
🇫🇷:🇸🇳
250:686
FR:SN
FRA:SEN

ISO 3166

Ovaj drugi gol Irana, kao Binić-Pančev nekada... 🤪

Nisam se setio da okacim ranije, al svakako ima gomila utakmica. Ja ovo igram sa drugarima svako prvenstvo, samo smo se sad modernizovali imamo aplikaciju 🙂
Pogadjamo rezultate, ako pogodis rezultat dobijes 3 boda, ako pogodis ishod dobijes 1 bod.

Evo invite link, prvo se sign sa gmail i onda opet klik na link upad u "ligu". Pa ako neko hoce nek uleti, zanimljivo je 🙂

Nisam se setio da okacim ranije, al svakako ima gomila utakmica. Ja ovo igram sa drugarima svako prvenstvo, samo smo se sad modernizovali imamo aplikaciju 🙂
Pogadjamo rezultate, ako pogodis rezultat dobijes 3 boda, ako pogodis ishod dobijes 1 bod.

Evo invite link, prvo se sign sa gmail i onda opet klik na link upad u "ligu". Pa ako neko hoce nek uleti, zanimljivo je 🙂
Usli bismo svi, samo nikako ne zelim ja licno da povezujem gmail

sumnjam da mogu senegalci da izvuku nereseno,pogotovo zbog dobrog napada francuza

Ništa nije nemoguće, to su pokazali dosadašnji rezultati. Senegal ima sasvim prisrojne igrače u napadu, tako da očekujem da daju nakmanje jedan a možda i dva gola na meču. A koliko će Mbappe da bude sebičan i Francuska da da golova videćemo večeras.

Traže Ameri da se igraču Irana zbog načina proslave gola zabrani ulaz u SAD za preostale utakmice... Dušice osećajne ...

1000114955.webp

je l' to ledeno hladno u Nju Jorku pa su igrači 🇫🇷 u jaknama zakopčani do grla?

šta uradi igrač 🇫🇷 sa brojem 8? em grli Senegalca em gazi svog golmana

Je l' to igraju na veštačkoj travi ili samo tako izgleda? 🤔

zaliće je za 6 minuta, tokom pauze za hidrataciju

FR ne može se sastavi, starci će im očitaju lekciju, kakva stativa malopre ovaj sam završava.

Ako pogledate iz drona (na jednom od onih dodatnih kanala arenapsort) vidi se koliko je loša trava.

40 minuta igre, FR očaj.

Nazad
Vrh Dno