Ispratićeš svakako, taman nam i javi ako su prestali da šalju PIN-ove, jer realno već neko vreme i nema potrebe za tim.Digital je digitalna kartica, a Online plastična. Stiže ti pet koverti: tri sa PIN-ovima (Dina Online, Visa Digital, Visa Online) i dve sa karticama (Dina Online, Visa Online). Digitalna Dina služi samo za onlajn plaćanja, pa nema PIN. Koverte se namerno šalju odvojeno, iz bezbednosnih razloga, i to je baš princip da se prvo šalju PIN-ovi, pa onda same kartice.
Vazi, hvala za pin. Za sad mi je stigla samo koverta sa visa online.Ne bi bilo čudno da su prestali da šalju, jer se svakako vidi u aplikaciji. Ranije su slali sve, da se citiram od prošle godine:
Ispratićeš svakako, taman nam i javi ako su prestali da šalju PIN-ove, jer realno već neko vreme i nema potrebe za tim.
Meni su je odobrili 21.5, ne sećam se tačno kada je stigla kartica, ali mislim da je prošlo možda nedelju dana. Pre nego što je stigla se pojavila u aplikaciji, sa sve dodatnih 5k.Odobrili su mi juce on line kreditnu karticu. Koliko se ceka na postara i na 5000 din za ovu akciju do 30.06.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari