crveni baron
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.10.2022
- Poena
- 185
Propaganda LGBT populacije - to je FIFA i USAgledam 🇸🇦 🇺🇾. fudbaleri uglavnom nose roze patike a sudija roze dres i čarape. fenomenalno 😀
Propaganda LGBT populacije - to je FIFA i USAgledam 🇸🇦 🇺🇾. fudbaleri uglavnom nose roze patike a sudija roze dres i čarape. fenomenalno 😀
Propaganda LGBT populacije - to je FIFA i USA
Mnogo uticaja imaju nova pravila.Ja imam utisak da se neverovatno brz fudbal igra.
Svaka reprezentacija bez izuzetka.
Ne sećam se da je u Kataru bilo ovako.
Ne žalim se.
Baš naprotiv.
I treba tako.Mnogo uticaja imaju nova pravila.
Aut se izvodi odmah (minimalno odugovlacenje). Koliko puta je bila medicinska ekipa na terenu? Nema valjanja. Neverovatno kako bas odjednom nikome ne treba pomoc od kada postoje ova pravila.
Bukvalno 🙂 Procenat neuspešnosti 200% za sada 🙂Baš sam se juče ispromašivao sa prognozama
a razmak između utakmica 6 dana o sve se igraju na različitim stadionima. pogledajmo samo 🇧🇦:Nego, bas je apsurdno sto neki timovi cekaju i 7 dana od pocetka prvesntva da odigraju prvu utakmicu

Mislim da ce 🇫🇷 i 🇪🇬 najmanje preći, neka sredina je oko 3500km.a razmak između utakmica 6 dana o sve se igraju na različitim stadionima. pogledajmo samo 🇧🇦:
Pogledajte prilog 543153
Toronto i Los Anđeles su dosta daleko.
umesto da jedna grupa igra na samo jednom stadionu, tj. u jednom mestu, ovi prođoše državu uzduž i popreko a realno ništa videli nisu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari