Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

izjednačenje

Ja imam utisak da se neverovatno brz fudbal igra.

Svaka reprezentacija bez izuzetka.

Ne sećam se da je u Kataru bilo ovako.

Ne žalim se.

Baš naprotiv.

Ja imam utisak da se neverovatno brz fudbal igra.

Svaka reprezentacija bez izuzetka.

Ne sećam se da je u Kataru bilo ovako.

Ne žalim se.

Baš naprotiv.
Mnogo uticaja imaju nova pravila.

Aut se izvodi odmah (minimalno odugovlacenje). Koliko puta je bila medicinska ekipa na terenu? Nema valjanja. Neverovatno kako bas odjednom nikome ne treba pomoc od kada postoje ova pravila.

Baš sam se juče ispromašivao sa prognozama. Slažem se sa kolegama, sve ekipe koje su prihvatile brzi fudbal, imaju dobru šansu za rezultat. Spore bivaju pregažene. Možda je i ovaj format, gde je utakmica podelljena na četvrtine kao u basketu, doprineo tome. Francuska Senegal na papiru izgleda dobro, termin je u prajmu za Evropu, očekujem dobru zabavu.

Mnogo uticaja imaju nova pravila.

Aut se izvodi odmah (minimalno odugovlacenje). Koliko puta je bila medicinska ekipa na terenu? Nema valjanja. Neverovatno kako bas odjednom nikome ne treba pomoc od kada postoje ova pravila.
I treba tako.
Kad vidim kako se pojedinci valjaju, a nije im ništa, prevrne mi se želudac.
Baš zbog toga babu Nejmara nikad nisam voleo da gledam, za razliku od gospodina Ronalda.

Meni najbolje kada izlome igraca, on krene da se valja od pravih bolova, dodje sudija do njega i odmah skace na noge sa sve santanjem, samo med. ekipa da ne dodje... Ova pravila su trebali odavno da uvedu.

Fina su nova pravila, ali vec su nasli jednu "rupu u zakonu"..kad izvode aut imaju valjda 5 sekundi maksimum, ali samo dok im je lopta u rukama, i zato ne zure sa uzimanjem lopte 🙂

Senegal-Francuska bi trebalo da bude vredno gledanja danas, a i dobar je termin i 21
Nego, bas je apsurdno sto neki timovi cekaju i 7 dana od pocetka prvesntva da odigraju prvu utakmicu.........naravno zbog nikad veceg broja ucesnika

Sećam se kakvu senzaciju napraviše Senegalci te 2002 godine kada pobediše tada branioca titule sa 1-0

gwpv4sh.jpeg

Nego, bas je apsurdno sto neki timovi cekaju i 7 dana od pocetka prvesntva da odigraju prvu utakmicu
a razmak između utakmica 6 dana o sve se igraju na različitim stadionima. pogledajmo samo 🇧🇦:
1000016932.webp
Toronto i Los Anđeles su dosta daleko.

umesto da jedna grupa igra na samo jednom stadionu, tj. u jednom mestu, ovi prođoše državu uzduž i popreko a realno ništa videli nisu

Meni zanimljivo koliko su Ameri maheri kao organizatori.

Rusija i Katar su izgradili silne stadione kao domaćini.

Ameri samo zamenili travu na postojećim 🤣

Pa kad su im stadiono ko svemirski brodovi, imam ih sve na PESu ono je nenormalno kakve gradjevine. Realno i Englezi ne bi morali da prave ni jedan stadion.

Nego prica se da je ovo uvertira u 64 tima pa da prolaze samo prva dva...

Koliko pratim vesti, organizacija u Rusiji je bila na nivou najmodernijih svetskih manifestacija, a ova u SAD ko da je neka zemlja trećeg sveta organizovala.

a razmak između utakmica 6 dana o sve se igraju na različitim stadionima. pogledajmo samo 🇧🇦:
Pogledajte prilog 543153
Toronto i Los Anđeles su dosta daleko.

umesto da jedna grupa igra na samo jednom stadionu, tj. u jednom mestu, ovi prođoše državu uzduž i popreko a realno ništa videli nisu
Mislim da ce 🇫🇷 i 🇪🇬 najmanje preći, neka sredina je oko 3500km.

Kako uopste dodajete ove 🇫🇷 🇪🇬 skracenice, neki od vas bas forsiraju ovo i ne vidim razlog, jako je tesko za citanje 😀

Nisu skraćenice, već emotikoni zastava. Ja na PC-u isto vidim kao skraćenicu, dok preko telefona vidim zastave. 😀

to je problem do vas ako vam ne prikazuje zastave. u pitanju su emoji-ji, da budemo tačniji. meni rade na Chrome-u i na računaru i na Android-u.
zastave država su odavne podržane (najkasnije od Emoji 1.0, tj. juna 2015.) https://emojipedia.org/flags

Nazad
Vrh Dno