Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

za sada najbolja današnja utakmica (prema našoj vremenskoj zoni)
doduše, nisam gledao 🇸🇪 🇹🇳

Kladionice su sponzori većine klubova u ligama petice, nema više profesionalnog sporta bez kladionica.

Zaista golčina Egipta, mada su krenuli dosta prljavo u odbrani. Ne znam kako onaj start kod aut linije obema nogama s leđa nije bio čak ni prekršaj.

Belgija mi je uvek delovala kao jugoslovenski pandan u zapadnoj Evropi. Uvek su imali dosta talenata u ekipi ali im je igranje za reprezentaciju očito nisko na listi prioriteta.
Kakav bol u onoj stvari prikazuje pola ove postave...

Ovde (na terenu) jedino De Brujne i Salah extra klasa. Ostalo suvi prosek.

Nisu bili par prvenstva dok se nisu restovali, pa su polako gradili ekipu 2014 su ispali u 1/4, a vrhunac im je izgleda bio 2018 kada su bili treći.

Nije mi jasno zasto ne ubaci Lukakua? Pa ovo ko rodjena utakmica za njega. On umesto Lukakua ubacuje neke defanzivce.

Ako će da igra kao protiv Hrvatske na prošlom prvenstvu kada je promašio tri mrtve šanse koje je teže promašiti neko dati bolje da ga ne ubacuje.

Odlična utakmica!

Romelo Lukaku! 🙂

koliko vidim, nerešeno i u golovima i u kartonima

izgrlio sudiju objašnjavajući mu faul

1000016928.webp
sutrašnje utakmice mi ne obećavaju. možda ova prva bude dobra

De Brujne ima vec 35 god?....Salah 34?....kako vreme leti....prognoziram 1:1....Egipat ce ravnoprano da se nosi sa Belgijom

Uf,sto nisam (k'o pravi srpski co'ek) otis'o u klandzu (i bahato parkirao auto ispred ulaza) bacio tiket i uz'o kintu 😁

Обећава, а и термин је добар, ово после поноћи не могу да пратим.

gledam 🇸🇦 🇺🇾. fudbaleri uglavnom nose roze patike a sudija roze dres i čarape. fenomenalno 😀

Nazad
Vrh Dno