- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 995
Haha ne duva direktno u mene, već sam je podesio da duva iznad. Ovo je jedina pozicija u prostoriji gde sam mogao da je postavim. 😄Polozaj klime nije bas idealan, ali valjda nosis kapu dok sedis leti. 😀
Ja preferiram klimu na kompu ili komp na klimiBolje da je klima iza kompa, ili komp ispred klime 😁

Quote-ujem stariji post, ali.. Koliko su visoki plafoni? I kako si zadovoljan sa ventilatorom?Mali apdejt, stigao je danas plafonski ventilator i za radnu sobu, maske za radijatore i jos neke sitnice. Ostali su jos tepisi i zavese, kako za radnu sobu tako i za ceo stan i napokon gotovo sve. Iznad radnog stola je mozda malo prazno ali ne planiram nista da dodajem na silu tako da je za sada ovako.
Svidja mi se ovo poslednje, a320 i formula 1. Hoces da napises kako si ovo uklopio? Koji su to prozivodi i linkove? 🙂 pretty pls. Moze i privatno.Evo i moje sobe. Nisam neki gamer, igram par igara volim Portal i tu je moj kokpit za Simulacije letenja.
Odlican je model, skroz necujan, samo ga koristimo na jacini 1 a ima 6. Ima i opciju rotacije u suprotnu stranu mada nisam jos isprobao pa ne znam razliku.Quote-ujem stariji post, ali.. Koliko su visoki plafoni? I kako si zadovoljan sa ventilatorom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari