Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

ma ja odustajem od A1 i prepaida, u Obrenovcu nema, u Ada mall-u nema. bas me briga, ako vi necete potencijalnog postpaid korisnika idem na Globaltel, ostavio sam im kontakt na sajtu pa cekam da zovu, i mene i zenu

nema potencijalan, znaci il prepaid il postpaid a to pa mozda budem preso na postpaid imas lepo esim na probu pa vidi kakva je mreza kod tb

mislio sam na prelazak iz druge mreze, imam vec 5G kod njih. svi mi prodaju foru e bio danas jedan, uzeo 4 kartice, ma sta mi naprica...

Smejurija od mreže (A1) 2 puta sam išao nisu imali prepaid kartice i 3 sreća 🤣

mislio sam na prelazak iz druge mreze, imam vec 5G kod njih. svi mi prodaju foru e bio danas jedan, uzeo 4 kartice, ma sta mi naprica...
prelazak na postpaid uvek moze, na prepaid dal imaju kartice to je vec drugo desava mi se u centar nisa nemaju pa moram preko puta foruma a proverim el imaju i vec 2 3 puta imali

Navodno je produženo do 14.06.

"Za korisnike koji prenose broj iz mreža drugih operatora u A1 mrežu na prepaid, promocija važi do 09.06.2026. i uključuje korišćenje Mega plana bez naplate tokom 6 meseci od prenosa broja. Mega plan se automatski obnavlja svakih 30 dana, sve do isteka promotivnih 6 meseci. Nakon isteka 6 meseci, Mega plan je korisniku dostupan po redovnoj ceni od 1.000,00 dinara."

Okačiše na sajt konačno novu skresanu promociju. 3 meseca tj. 90 dana mega plana za prenos broja u A1 na pripejd, a za one koji kupe karticu daju bonus dobrodošlice koji je sadržajem isti kao mega plan, ali ne više na 30, već na 15 dana.

Uslovi važe do kraja septembra.

Ko je iskoristio-iskoristio je. Za 3 meseca prebacivati se pa vracati,prosto se ne isplati to drndanje. Verovatno sledi poskupljenje ili dodatno kresanje usluga u globaltelu. Opasna banda svi,sve rade po dogovoru.

Podneo zahtev za prenos u MTS i 5min kasnije ponuda sms od A1 6m free i 18m 50%.
Bio sam Giga plan 6m free. Uzecu Neo Surf verovatno.

Još samo fali da mt:s, A1 i Yettel ( ZA MOBILNE USLUGE* ), podignu cene u toku ovog ili sledećeg meseca... ( ili jun ili jul ili avgust )...

Moraju sva tri da otplate troškove uvođenja 5G. Samo čekam da uvedu da kredit važi 30 dana, ne bi li potpuno obesmislili prepaid.

Najgori su banditi iz mts-a koji nude prepaid 5G 1TB promociju uz "mesečne" dopune od 1000 RSD, a zapravo nije ni 5G nego 4G u delu grada gde koristim uslugu i maks brzina je oko 70-80MBps. Navodno važi 6 meseci, ali ako uplaćuješ po 1000 RSD, ali ne mesečno, nego na 30 dana. I maltene se svaki mesec pomera datum uplate za 1 dan, tako da ako si uplatio kredit 16. marta, u septembru će rok za uplatu biti 12. u mesecu. Ako neko podesi automatsku uplatu kredita na određeni datum, kada recimo prima platu, eto problema. Jedina druga opcija je da se kredit automatski uplaćuje na 15 dana (pošto nema opciju za 30 dana). Zakasnio sam ovoga puta 30 minuta sa uplatom kredita i naravno sistem je deaktivirao promociju i "pojeo" preko 1300 RSD. Uložio sam žalbu, i videćemo da li će je rešiti u moju ili svoju korist.

Nađoh na KP-u jednu ponudu. Lik prodaje bosanske kartice za 2000 RSD i u oglasu tvrdi da je sav saobraćaj moguće koristiti u zemljama zapadnog Balkana. Čak tvrdi da je broj moguće dopunjavati i registrovati u Srbiji. Da li to toliko vredi?

Nađoh na KP-u jednu ponudu. Lik prodaje bosanske kartice za 2000 RSD i u oglasu tvrdi da je sav saobraćaj moguće koristiti u zemljama zapadnog Balkana. Čak tvrdi da je broj moguće dopunjavati i registrovati u Srbiji. Da li to toliko vredi?

Male kolicine neta koliko vidim, ne moze esim i ne vredi tih para ali imas ovo u Novotelu. Moze da se kupi kod nas esim broj provereno. Lik korisiti da dopuni malo internet 1,5e 18gb vaze 7 dana ili 5e 30gb vaze 30 dana.

Istekao je kredit na jednom broju koji je na besplatnom mega planu do avgusta. Uplatila sam kredit, nije se aktivirao mega plan, aktivirala sam za kredit mega plan. Jel zna neko hoće li se novi mega plan aktivirati normalno besplatno sledećeg meseca?

Istekao je kredit na jednom broju koji je na besplatnom mega planu do avgusta. Uplatila sam kredit, nije se aktivirao mega plan, aktivirala sam za kredit mega plan. Jel zna neko hoće li se novi mega plan aktivirati normalno besplatno sledećeg meseca?
ako je istekao pre uplate ne, ako ste uplatili pre datuma isteka da

Novotel esim karticu koristi lik ovde u Srbiji za intenet. Tako da moze u Srbiji da se koristi.
dobro pitanje kako? koliko ima za zb net

ako je istekao pre uplate ne, ako ste uplatili pre datuma isteka da

dobro pitanje kako? koliko ima za zb net
Saradjuju sa Mtel u Bosni, sto mu na kraj sve dodje telekom. Uzmes paket za 1,5e tu imas 18gb+18gb i 75 min. Ovde mozes da spucas 18gb neta sugurno. Lik to radi svaki mesec, drugih 18gb nije moglo jer su kao bonus i moze samo u Bosni.
Sto se tice 75 min, okrenuli broj ovde Mts i skunulo tih 3 min. Nije broj uzet za zvanje. Za 1,5e nemas kod nas 18gb nigde kao dodatak ili za 5e 30gb na mesec dana.
Do kada ce to raditi ko zna, jedno vreme produzavali akciju sad nema datuma vise.
Esim broj kosta 2,5e ko zeli neka proba.

Za 3 meseca prebacivati se pa vracati,prosto se ne isplati to drndanje.
Što se mene lično tiče, gube dve uplate kredita i podstiču me da prebacim broj tako da se ni ne navrše tih 90 dana pošto je 60 dana minimum po pravilniku. Sami su isekli granu na kojoj su sedeli.

ne znam nije stojalo za zb koliko je ako je stvarno 18 gb i ovde onda je ekstra

Novi MEGA plan je tu, sa duplo vise GB za Instagram i Tik Tok!

Nakon aktivacije dobijas:

Neogranicene minute u mrezi,
500 min/SMS ka svima,
10 GB za surf,
10 GB za Instagram,
10 GB za TikTok,
10 GB za FB, Messenger, Viber i WhatsApp.

Aktiviraj odmah putem *123# ili preko Moj A1 aplikacije e.a1.rs/MojA1Kupi.

Tvoj A1

Da li globaltel i dalje daje 6 meseci free ako se pokusa prenos broja sa globaltela na a1?

dobih sad u subotu globaltel na a1 prihvatio sam 30gb neo sms/min na globaltel

• Like
Reagovanja: s5p
Evo da vam potvrdim svima za Novotel.
Inače sam iz BiH i koristim Novotel na pretplatu. U BiH, jedino m:tel i Novotel nemaju ograničenja za potrošnju u zemljama ZB. Dakle, svaka preporuka za sve vas za Novotel. Esim se kupi za 2,5€ i onda se može dokupiti paket:
1. 60GB i 75MIN za 5€ na 30 dana. Pola od ovih 60GB se može potrošiti u zemljama ZB a druga polovina ipak ne može jer je bonus.
2. 36GB i 75MIN za 1,5€ (akcijska cijena) a inače je 2,5€ i traje 7 dana. Za GB važi isto kao kod opcije 1.
Sve minute važe za pozive iz rominga ZB ka svim zemljama ZB.

Dokupi samo interneta:
1. 60GB 1 dan 1€
2. 30GB 10 dana 2,5€
3. 12GB 7 dana 1,5€
4. 30GB 5 dana 1,5€
5. 30GB 3 dana 1,5€
Sva količina GB se može koristiti u zemljama ZB. Napomena: količine GB su sada na akciji, a redovno se dobija 3x manje GB.

Nazad
Vrh Dno