Šta je novo?

Kurirske službe i paketomati

Ova nasa Posta stvarno nije normalna, ocekujem paket, pre podne do 9h sati nisam dobio poruku i kontam da nece ni stici jer obicno ako do 9h ne stigne poruka i ako se na sajtu ne promeni status da je zaduzena za isporuki onda nece ni stici.
Krenem svojim poslom i u 11:45h stize poruka na viber da ocekujem paket u toku dana i tad se promenio status na sajtu da je zaduzena za dostavu.
Mislim stvaro, idu iz krajnosti u krajnost, ne znam od kad je to radno vreme kurira od 11:45h.

I kod mene je tako već duže vreme. Pitao sam jednom kurira u čemu je stvar i kaže da nemaju dovoljno kombija. Valjda čekaju da se vrate oni koji su krenuli ujutro pa onda kreće druga tura.

Nije radno vreme kurira tad, već je tad možda završio sa prvom turom paketa pa se vratio da zaduži još, možda nekoga menja (jun je, odmori su itd)... Pošta je znala da zaduži u 14h a da mi donese u 15.30. Nije toliko čudno.

To tako nije nikad bilo, bar kod mene u mom mestu, uvek su javljali ujutru do 9h pa kad stignu da dostave, cak i za vreme godisnjih odmora.

Nazad
Vrh Dno