Šta je novo?

TV prenosi

FOX: Upscaled 4K (1080p HDR)
Peacock: 4K i Dolby Vision/Atmos svi mečevi, mada piše i 1080p!?

Peacock ima odličan kvalitet, sinoć gledao Meksiko u 4K Dolby Vision / Atmos. Prelazim na FOX One 21. juna i tamo pratim do finala.
Podeli detalje za peacock 🙂

EDIT: Peacock Premium Plus 17$ medeč o ili hakovani nalozi 25$ (6 meseci garancija), može 3 uređaja istovremeno 🙂

Poslednja izmena:
Znači Peacock radi normalno uz VPN, da se ne za*ebavam sa MagnetaTV i nemačkim komentatorima?

Radi, ali je španski komentator. Kome to ne odgovara, FOX One je bolja opcija. Peacock sam platio 11$ preko američkog Apple ID.

Radi, ali je španski komentator. Kome to ne odgovara, FOX One je bolja opcija. Peacock sam platio 11$ preko američkog Apple ID.
Ali Peacock nudi Vision+Atmos. Tako da meni lično deluje kao bolja opcija.

Mislim da neće sve utakmice tako prenositi, videćemo. Za večeras stoji ovako...

Prilozi

• tempImageNHo24e.webp
    tempImageNHo24e.webp
    274.6 KB · Pregleda: 94
Arena cloud, 7 dana free, nasi komentatori

Синоћ пустио Канада - БиХ на Fussball.tv1 UHD HLG. Најлепше је што може да се одабере аудио без коментатора и ужива се у утакмици безмало као да си на стадиону.

Синоћ пустио Канада - БиХ на Fussball.tv1 UHD HLG. Најлепше је што може да се одабере аудио без коментатора и ужива се у утакмици безмало као да си на стадиону.
Kod mene na listi isti kanal, imao sam samo izbor švapski komentar ili totalna tišina, zvuk sa stadiona u tom slučaju keine.

Па није нордик за џабе толико скуп 😁

Jel ima ovde neko ko koristi fox one ?Jel moze uplata normalno nasim karticama i koji vpn uzeti ,ako je bitno ? Znaci hocu da platim ,ali da sljaka sve u 4k ,naravno da ima i da se povrati utakmica i gleda u snimku ?Takodje na kolko uredjaj moze u istom trenutku?Nisam fox dosad koristio pa nemam iskustva ..

za konkretne on-line servise i aplikacije, poput FOX One, Peacock, BBC iPlayer itd., postoji odgovarajući podforum

@zuke otvori tamo temu za FOX One, ako već ne postoji

za konkretne on-line servise i aplikacije, poput FOX One, Peacock, BBC iPlayer itd., postoji odgovarajući podforum

@zuke otvori tamo temu za FOX One, ako već ne postoji
Najbolje da sad otvaramo teme za sve moguće servise koji rade SP. Valjda je ovo tema za tv prenose, ne interesuju nas ostali sadržaji na tim servisima.
Poštujem tvoj stav da se teme ne zagađuju svakakvim off-topicima ali mislim da ovde nisi u pravu.

Nije mi problem da otvorim nove teme ,al nekako mislim da ova tema može istrpeti malo pojačano ubacivanje tih aplikacija za vreme trajanja svetskog .Ionako te teme sa Fox one ,peacockom,posle svetskog retko ko da bi koristio .
Elem ,probao peacock I ja ,uzeo sa onog sajta g2g,I slika ne znam jel prava 4k ,ali je 8k za onu koju gledamo na Areni . Spanci mi ne smetaju ,šta god da pričaju ,manje mi smeta nego oni stručnjaci sa arene..Ubacio surfshark na ruteru ,jer iz nekog razloga mi se surfsharka aplikacija na Xiaomi mi s box 2.gen,stalno gasi .Ranije je radila ta aplikacija odlično .

Mislim da bolju sliku daje Fox od Peacock-a,imam obe pretplate od burazera iz Usa.Jutros sam gledao Australiju na peacock i kao da slika nije smoot kad je kamera u mestu slika je smooth,ali cim krene akcija oseti se kao malo zastajkivanje,dok mi na fox-u sve radi kristalno cisto.Mozda je do peacock servera bilo.Nord vpn je aktiviran ip na Boston.

Јел’ само код мене Арена изгледао као СОС канал 1996? ЕОН апликација.

utakmica 🇳🇱🇯🇵, Arena 1 Premium
je l' do mog televizora, ili je do signala preko modula (SBB, D3cam), ili je do Arene, ili do samog izvora, ali ubi narandžasta (dresovi reprezentacije 🇳🇱) kada prenose sa celog terena?
iz krupnog kadra nije takav slučaj

je l' do mog televizora, ili je do signala preko modula (SBB, D3cam), ili je do Arene, ili do samog izvora, ali ubi narandžasta (dresovi reprezentacije 🇳🇱) kada prenose sa celog terena?
Tako je i na SBB kablovskoj

Poslednja izmena od urednika:
Ništa IPTV. Samo raw-sat-feed! 👍👊 A u testu ponavljaju najavu za spe'takl u Beogradu...

1.webp
2.webp

И код мене је била иста ситуација, баш је била ненормална наранџаста, имам и ЕОН апликацију за ТВ и А1, иста дречава наранџаста у оба случаја.

Nazad
Vrh Dno