Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Jako *******i kenguri.

23 udarca Turaka ali dzabe.

Bas im fali klasican spic, slabo je ovo.

Kada je Colin Hendry mahao plavom kosicom na Ronaldove biciklice.
Večeras 🇳🇱 🇯🇵 mogla bi biti zanimljiva utakmica.

ljudi moji kakva je milina gledati ove haitije, katare i maroka a da ne moram da razmišljam hoće li Joviću neko pomenuti devojku u svlačaonici pa će SMS nikome da ne dodaje loptu ili će Piksi da izmišlja neke kamikaza formacije 2-2-6 i slilčno

Nisu dovoljno proširili takmičenje kako bi našli neke poput nas da prime 5-6 komada.

Veceras ce Kurasao da dobije 5 komada od Nemacke..

Australija dobila Tursku isto kao nas 2010te. Kakav sam dezavu doziveo malopre kad sam gledao snimak. Prvi gol boksovanje zastavice, drugi gol preslikan kakav su i nama tada dali. Jos Turska isto u crvenim dresovima...

Za ovo je sigurno isto objašnjenje kao i na utakmici PSG-Bayern, nije postojala namera igrača da igra rukom 😆

Ono što je najgore kod VAR-a jeste da ga koriste i kako bi se opravdala odluka sudije ili VAR sudije a u stvari samo se ukopaju i čine da se što manje veruje odlukama istog...

Sinoć - "Nije bio ofsajd, vidite liniju na VAR-u"

Linije na VAR-u:

Prilozi

• 20260614_101013.webp
    20260614_101013.webp
    115.6 KB · Pregleda: 64

Možda se mali brojevi prave samo u roze boji 🙂

Bravo Kurosavo

Eto ga seče sudac Kurosavin nalet...

hoće li biti ofsajd?

Pitam jedan LLM, “koliko Nemaca igra za Nemacku reprezentaciju”, počeo nešto da filozofira, ja mu tražim da napiše tačan broj i on to uradi, nisam proveravao:
U zvaničnom sastavu Nemačke za Svetsko prvenstvo 2026. nalazi se tačno 14 igrača koji nemaju nikakvo strano poreklo u svojoj porodici, dok preostalih 12 fudbalera ima barem jednog roditelja rođenog van Nemačke.

Pohvalim ga, a onda pitam kakva je situacija u Francuskoj: 🤣
U zvaničnom sastavu Francuske za Svetsko prvenstvo 2026. godine, situacija je drastično drugačija: samo 3 do 4 igrača (u zavisnosti od porekla daljih predaka) nemaju nikakvo strano ili migrantsko poreklo.

I ja obozavam Arsenal, ali nisam njegov fan. E sad najgore sto on ume da vrati trenerima za sansu, onaj gol pred kraj PL kada nije bio starter pola godine, Arteta mu dao sansu i, pritom je dao dva gola u finalima LS.
Pogledaj moj avatar 😃👍. Haverc, jeste ume ali ponekad čovek ima osećaj da je nepotreban u timu.
Btw, upravo dao gol 😁

🇩🇪 dade gol iz igre, iz kornera i sa penala. ostao je još slobodni udarac ili ima još nešto?
kod ove utakmice mi se dopada što svi ginu za loptu kako znaju i umeju, i što gotovo da nema padavičara

Nazad
Vrh Dno