nikolapfc89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2011
- Poena
- 405
Jako *******i kenguri.
23 udarca Turaka ali dzabe.
Bas im fali klasican spic, slabo je ovo.
23 udarca Turaka ali dzabe.
Bas im fali klasican spic, slabo je ovo.
Pink is new black 🙂Nego šta je sa kopačkama? Svi furaju roze.
Kad vidim Haverca na poziciji špica 😕Bravo bre, ajde
U zvaničnom sastavu Nemačke za Svetsko prvenstvo 2026. nalazi se tačno 14 igrača koji nemaju nikakvo strano poreklo u svojoj porodici, dok preostalih 12 fudbalera ima barem jednog roditelja rođenog van Nemačke.
U zvaničnom sastavu Francuske za Svetsko prvenstvo 2026. godine, situacija je drastično drugačija: samo 3 do 4 igrača (u zavisnosti od porekla daljih predaka) nemaju nikakvo strano ili migrantsko poreklo.
I ja obozavam Arsenal, ali nisam njegov fan. E sad najgore sto on ume da vrati trenerima za sansu, onaj gol pred kraj PL kada nije bio starter pola godine, Arteta mu dao sansu i, pritom je dao dva gola u finalima LS.Kad vidim Haverca na poziciji špica 😕
Pogledaj moj avatar 😃👍. Haverc, jeste ume ali ponekad čovek ima osećaj da je nepotreban u timu.I ja obozavam Arsenal, ali nisam njegov fan. E sad najgore sto on ume da vrati trenerima za sansu, onaj gol pred kraj PL kada nije bio starter pola godine, Arteta mu dao sansu i, pritom je dao dva gola u finalima LS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari