Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Prebaci se na prepaid. 😉
Baš sam i zakačio sliku gde piše gde je internet kupljenog dodatka dostupan bez naplate.

HT se ne moze uporedjivati ni sa kim,klasa iznad ostala 2 operatera.

Ja imam postpaid KPN karticu iz NL, radi u Svajcarskoj roming kao i u EU
Eto ne znam, Prijatelj on je imao i SFR, i sada Orange, i nema taj free roaming u Svajcarskoj, uvek ako hoce da koristi internet naplate mu . E sad on ima taj neki najjeftiniji paket za sim pa je mozda do toga. Ali i u tom najjeftinijem paketu ima 8Gb free po celoj EU sem Svajcarske i sad ne znam da li jos neke drzave koje su van EU kao Svajcarska.

Kad kazes boravak u Nikoziji severni deo Kipra, mislis na turski deo?
Ne, već na sever grčkog dela... sorry za nepreciznost.
Izgleda će biti airalo, PrimeTel cyprus esim, 30 dana, 20gb, 19 USD.
Piše da ovo bez pretplatničkog broja, odnosno samo DATA za internet, koji može da se dopunjuje, a shvatio sam da je i kupovina i registracija lakša onda jer nema skeniranja pasoša i sl.

Za evropu uglavnom dopunjujem grčku Vodafone karticu koju sam kupio pre par godina, ili preporuka za eSim https://roamic.com koju sam koristio par puta za EU i Švajcarsku

Koristim samo data roming, pozive obavljam preko A1 broja, imam nešto roaming minuta u paketu, a ne pričam puno...

Poslednja izmena:
Ne, već na sever grčkog dela... sorry za nepreciznost.
Izgleda će biti airalo, PrimeTel cyprus esim, 30 dana, 20gb, 19 USD.
Piše da ovo bez pretplatničkog broja, odnosno samo DATA za internet, koji može da se dopunjuje, a shvatio sam da je i kupovina i registracija lakša onda jer nema skeniranja pasoša i sl.
Ja sam do sada vise puta koristio nomad esim i nisam imao problema. Pre nekih 20 dana uzeo sam za Kipar, mreza eksta radila, pun signal larnaka, aja napa i protaras na epic. 20 gb je 19 dolara (30 dana) uz kod dario imas 25% popusta pa ispadne oko 14.50$.

Nazad
Vrh Dno