Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Jel bila bar 1 osoba sa foruma da je gledala koreja-ceska? 🙂
Ja video golove, dobro je odigrao onaj nas Hwang , gol i asistencija.

Odgledao sad highlights kor cze. Deluje bolja utakmica. Jel ima fanatika koji su gledali uživo?

Življe mi je to delovalo, više šansi itd. Češka kao da može samo iz prekida da preti, koreja opet standardno brza igra.

Večeras nadam se pobedi BIH.

Да је играо неко други можда бих и померио аларм, овако сам ухватио крај утакмице.

Dobri Korejanci, bravo 💪

Nevezano za SP, više kao zanimljivost.

Па видиш шта су урадили са Ф1, поптуно уништили са глупом политиком, изменом правила у сред сезоне, итд.
Ovo je uvertira samo za OI 2028. tu ce biti veselo

Gledah sinoc malo prvo poluvreme utakmice i zacudih se tajmautu, utakmica dosadna nisam ni gledao drugo, komentator na areni se ubi objasnjavajuci sta ce se desiti ako udari munja na 8 milja od stadiona
Znaci, bice zanimljivo ako krene kisa

Ali ovaj brat sa najjačim objašnjenjem crvenog kartona ikad 🤣

Da, mora da obrazlozi odluku.

Legenda sudija, ja sam ga razumeo samo prvo after review, i zadnje red card 😀

Jos jedna glupost. Sta ima da mi obrazlaze, nista ne dobijem time samo se jos vise gubi vreme.

zanimljiv je referee view

zanimljiv je referee view
Da, baš su mi se svideli kadrovi sinoć kada su prikazivali u nekom trenutku... Što se mene tiče, može cela utakmica tako da se gleda 🙂

Ima li sanse Bosna veceras protiv kanade? Moja prognoza je 1:1
Takodje. Do sada, prosek je oko 30% utakmica se zavrsi nereseno, osim 2014te kada je to bilo svega 14% utakmica. E sad, ta statistika je na 64 utakmice, ovo prvenstvo ima 60% vise utakmica i puno neujednacenijih ekipa u odnosu na ranija prvenstva, pa ocekujem da se tek svaka cetvrta ili peta utakmica zavrse nereseno.

Navijam za BiH svim srcem, realno može da bude bilo koji rezultat.
A drago mi je i zbog Koreje, bili su bolji i zasluženo su pobedili.
Od Meksika sam očekivao bolju igru, ali rezultat je realan, bolji su tim.

Jel ima fanatika koji su gledali uživo?
Gledao ja nažalost, dok sam pokušavao satima da zaspim. Malo dremka, malo tv, ja nisam video loptu u nogama Čeha. Korejanci ih stisli od početka do kraja. Sve što sam video od Čeha je prvi gol, drugi poništeni i još jedan šut kad se izdrao voditelj. Ovo je ladno moglo da se završi 5:1 za Korejance.

Kako ga zabise Česi, aut u stilu Ljube Baranina, Delapa iz Surdulice.

Prvi crveni karton je bio 101%, namerno ili ne, tu nema dileme...
Drugi karton po meni možda malo prestrogo, jeste ga Afrikanac zavalio po faci, ali ajd...
Treći karton po meni malo više prestrogo, jeste zadnji igrač, ali lopta ide od gola, nije baš neka gol šansa, ali ajd...

Jos jedna glupost. Sta ima da mi obrazlaze, nista ne dobijem time samo se jos vise gubi vreme.
Da,bas bzvz. Ubise igru skroz. Zamislite Kolinu,nekada,koji se nekome pravda zasto je dodelio crveni karton...msm stvarno. Sudija treba da je institucija,ne da se pravda na ovaj nacin....Al dobro. Cekamo vecerasnji mec izmedju komsija i Kanade,tipujem na komsije,izuzetno su motivisani. Za sinocnu utakmicu nista posebno nemam reci. Meksiko nista spec,ovi drugi jos gori. Ako Meksiko bude i dalje ovako igrao,prva ozbiljna ekipa ce ih satrati.

Treći karton po meni malo više prestrogo, jeste zadnji igrač, ali lopta ide od gola, nije baš neka gol šansa, ali ajd...
Treći je školski crveni. Poslednji igrač odbrane, pokosio je igrača u napadu. I za mnogo lakše situacije se svirao crveni ako prekršaj napravi poslednji igrač odbrane.

Obrazlazu se VAR odluke. U ovom slucaju crveni karton se obrazlagao je je dat na osnovu korekcije VAR-a.

Nazad
Vrh Dno