Lupeta kako odmah moram vratiti opremu.
To je i meni rekla agentkinja za zadržavanje, kako sam već pisao, dok mi je u poslovnici rečeno da to ne može (mada na kraju je ipak moglo, ali nisam uradio), tako da su hit sa oprečnim informacijama. Sve u svemu, baš loše iskustvo oko ovog raskida, pisao sam više puta, a i kvalitet usluge je kod mene loš, tako da jedva čekam da ih se sutra rešim.
Koliko ste sigurni da je fiksni broj sa SBB-a i dalje raspoloziv za portovanje 7 dana nakon raskida ugovora?
Ja sutra vraćam opremu SBB-u, a agent A1 će nakon toga podneti zahtev za prenos broja, pa ću javiti šta je bilo. Ako ti nije hitno, stiže, dakle, informacija kroz neki dan. Kako si i sam zaključio, pre zahteva se svakako ne može preneti (broj je pod ugovorom), u vremenu između zahteva i samog raskida možda može (neki misle jedno, neki drugo, a "moj" agent A1 misli da ne može), a posle raskida navodno može makar neko vreme (koliko tačno, ne znam, ali pominje se pun mesec, iako ja tu informaciju nisam nigde zvanično našao).
Račun za prethodni ceo mesec se plati kad se vraća oprema
Znači ti si srećom završio kod nekog dobrog službenika. Ja sam već pominjao svoje loše iskustvo iz poslovnice, gde mi je, između ostalog, traženo da odmah platim prethodni mesec, pre podnošenja zahteva, tako da treba biti spreman na to, ili na svađu. Ne vredi, svaki zaposleni im je pojedinac i svako je ovakav ili onakav i zna ovoliko ili onoliko.
računaj 7 dana od zahteva za raskid - oko 20h gase
Ali njemu je već osmi dan, a nisu mu ugasili. Ispada na kraju da se ništa ne zna.