Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

ma ja odustajem od A1 i prepaida, u Obrenovcu nema, u Ada mall-u nema. bas me briga, ako vi necete potencijalnog postpaid korisnika idem na Globaltel, ostavio sam im kontakt na sajtu pa cekam da zovu, i mene i zenu

nema potencijalan, znaci il prepaid il postpaid a to pa mozda budem preso na postpaid imas lepo esim na probu pa vidi kakva je mreza kod tb

mislio sam na prelazak iz druge mreze, imam vec 5G kod njih. svi mi prodaju foru e bio danas jedan, uzeo 4 kartice, ma sta mi naprica...

Smejurija od mreže (A1) 2 puta sam išao nisu imali prepaid kartice i 3 sreća 🤣

mislio sam na prelazak iz druge mreze, imam vec 5G kod njih. svi mi prodaju foru e bio danas jedan, uzeo 4 kartice, ma sta mi naprica...
prelazak na postpaid uvek moze, na prepaid dal imaju kartice to je vec drugo desava mi se u centar nisa nemaju pa moram preko puta foruma a proverim el imaju i vec 2 3 puta imali

Navodno je produženo do 14.06.

"Za korisnike koji prenose broj iz mreža drugih operatora u A1 mrežu na prepaid, promocija važi do 09.06.2026. i uključuje korišćenje Mega plana bez naplate tokom 6 meseci od prenosa broja. Mega plan se automatski obnavlja svakih 30 dana, sve do isteka promotivnih 6 meseci. Nakon isteka 6 meseci, Mega plan je korisniku dostupan po redovnoj ceni od 1.000,00 dinara."

Okačiše na sajt konačno novu skresanu promociju. 3 meseca tj. 90 dana mega plana za prenos broja u A1 na pripejd, a za one koji kupe karticu daju bonus dobrodošlice koji je sadržajem isti kao mega plan, ali ne više na 30, već na 15 dana.

Uslovi važe do kraja septembra.

Ko je iskoristio-iskoristio je. Za 3 meseca prebacivati se pa vracati,prosto se ne isplati to drndanje. Verovatno sledi poskupljenje ili dodatno kresanje usluga u globaltelu. Opasna banda svi,sve rade po dogovoru.

Podneo zahtev za prenos u MTS i 5min kasnije ponuda sms od A1 6m free i 18m 50%.
Bio sam Giga plan 6m free. Uzecu Neo Surf verovatno.

Evo nas i do jubilarnog 10.000. posta u temi pripejda. Sretno nam bilo svima koji koristimo pripejd.

A1 je digao cenu pripejd kartica, tako da su sada one 600 RSD.

Još samo fali da mt:s, A1 i Yettel ( ZA MOBILNE USLUGE* ), podignu cene u toku ovog ili sledećeg meseca... ( ili jun ili jul ili avgust )...

Moraju sva tri da otplate troškove uvođenja 5G. Samo čekam da uvedu da kredit važi 30 dana, ne bi li potpuno obesmislili prepaid.

Neka onda svi dignu cene za još nekih 67% pa da smo ,,mirni" narednih od 2 do 6 godina...

Nazad
Vrh Dno