ZekaMilici
Poznat
- Učlanjen(a)
- 24.08.2022
- Poena
- 32
nebitno je, ja idem u nedelju na Gradac ovaj Vidra trail...i onda do avgusta nisam ništa prijavioRoad ili trail?
nebitno je, ja idem u nedelju na Gradac ovaj Vidra trail...i onda do avgusta nisam ništa prijavioRoad ili trail?

Pre će biti da su klub(ove) iskulirali kad smo pre korone predložili da Mitrovica dobije svoj polumaraton. Dosta nas rekreativaca nastupa za AK Srem. A evo treću godinu imamo i planinarsko društvo Pokret, koje je jedno od najboljih u Vojvodini na treking trkama (posebno su juniori dobri). Međutim, u opštini nemaju sluha ni za atletske klubove, a kamoli za planinarsko društvo.20.jun Kula, večernja trka, 5 i 10km.
U julu Durmitor (fantastična trka) i Kopaonik (dovoljno dobra trka, do sada je bilo 7 i 15, od ove godine i 24km).
8.avgust, Sremska Mitrovica, prva ulična trka, isto večernja. Ovih dana će da izbace rutu, čekaju odobrenje od grada. Biće 7 i 21km.
Grad sa dobrim atletskim klubovima, pa se rekreativno trčanje tek poslednjih godina izborilo. Pozitivno sam se iznenadio brojem trkača koje sam sreo na keju.
To su ove patike sa Temu
A kupio sam ih jer sam odgledao ovu recenziju, ali sam ignorisao savet o tome da uzmem broj manje od onog koji inače nosim i to se pokazalo kao pametno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari