Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

probam danas a2000 i kaze da vise nije aktuelan

ima li sta aktuelno za vece iznose?

Jedno pitanje. Da li nekada ima vaučera od 10000 na preko 50000 jer sam negde procitao da postoje? Trebalo bi mi za klimu ali ne znam da li to uopšte i postoji..

Bilo je tih vaučera u onim akcijama da napraviš 4 kupovine u mesec dana. Ali nema ih mimo toga kao što ima ax000.

Nije vise...

Iskoristi ovu priliku jer ima samo 100 vaučera 🧡👇🏼

Mejl stigao kasno...

Poslednja izmena:
meni sad proslo a5000

Konacno porucih rashladnu vitrinu, "merkam" je jos od prosle godine, prvo se rasprodala i nije je bilo neko vreme, pa kada se pojavila i kada sam resio, nikako da naleti a5000, samo neki problemi...😀
Prvi put porucujem nesto gabaritno za Ananasa, samo da prodje sve ok, bez ostecenja... Iako je dostava 18-19.6, vec je spakovano, Gebruder Weiss je kurir.

Profi isporuka, videćeš.
Mene nazovu sat-dva ranije da provere jel ima nekoga. Kažu okvirno vreme dolaska i zovu neki minut ranije.

Kod mene je unos samo u dvoriste, pa ne znam kakvi su za to, ali deluje da su spremni i za sedmi sprat 🙂

Da, citao sam ovde sve pozitivne komentare za njih, i kod mene je dvoriste, prilaz je skroz do kuce, a mogu i na kapiji da istovare, pa cu ja transportnim kolicima...🙂

Obavih danas prvu kupovinu na ananasu bez kupona ikad. Čudan osećaj 😀 Što je najgore, pre par dana sam imao neku porudžbinu, i zaboravim da kupim neke sitnice, gledaj levo, gledaj desno, najjeftiniji ananas i dalje, još a brzo (nadam se da će sutra sa stigne). A ništa od kupona.

Inače, ko ima MasterCard karticu, ako se lepo isplanira može baš lepo da uštedi ako se iskombinuje sa p&g cashback-om. Ako poručite iz različitih radnji, dobijate više fiskalnih računa. Pa se može poručiti nešto za po malo jače od 3000, iz 3 različite radnje, i da za to dobijete 3 fiskalna računa, pa onda i 3000din cashback, plus 2500 kupon, plati se 4500 za robu od 10k. Naravno da sam se ovoga setio nakon što sam već obavio kupovinu 😀

Nazad
Vrh Dno