Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Kao što sam već napisao, ne vredi ni brisanje i ponovo instaliranje, neće da se loguje na mail nalog 😃

Da li ste uspeli da rešite ? @iOS @panther_
Jutros uradih update i zakucava, pojavi se startni ekran na pola sekunde i odmah ugasi app. Pokušano i offload i delete.. ništa. Prijavljeno call centru, podigli tiket.

… nalog registrovan mailom ili brojem…?! Mail registracija da pravi problem, ako je ranije bila vezana za neki drugi broj… to samo oni mogu da ‘obrišu’ iz baze, ali i posle toga ume da ne radi… desi se da posle updata, problem ‘oživi’….

Da li ste uspeli da rešite ? @iOS @panther_
Jutros uradih update i zakucava, pojavi se startni ekran na pola sekunde i odmah ugasi app. Pokušano i offload i delete.. ništa. Prijavljeno call centru, podigli tiket.

Moram do poslovnice, ne radi ovako i verovatno je do njih i broja, a registracija je preko mail-a. Ovo je eSIM na dopunu i mislim da je do toga.

… nalog registrovan mailom ili brojem…?! Mail registracija da pravi problem, ako je ranije bila vezana za neki drugi broj… to samo oni mogu da ‘obrišu’ iz baze, ali i posle toga ume da ne radi… desi se da posle updata, problem ‘oživi’….

10+ godina isti broj, više od toga isti email, radila app regularno na više različitih i telefona i OS za sve te godine.. i radilo svih godina sve kako treba.. do poslednjeg update. Veća je verovatnoća da je bag kod njih u bazi, čekam tiket-reply.

Da li je obavezno plaćati penale za vraćanje opreme u onom njihovom roku od 2 nedelje?

Ćao ekipa, ako neko slučajno ima vaučer viška za 20% neka piše, kuća mu pevala.

Da li vaučeri mogu da se koriste za ljude koji su već u A1 ili mora da se kombinuje sa nekim ko nije bio u mreži?

Hvala!

Poslednja izmena:
Ako uzimaš novu uslugu, važi i za ljude koji su u mreži. Koliko sam video na njihovim sajtu, ukoliko si već korisnik (verovatno postpaid) bez ugovorne obaveze, tih 20% popusta će ti važiti samo 6 meseci. A ukoliko ti je potreban kod, mogu ti poslati na pm.

Kevi ističe postpejd ugovor, pa mi nije bilo skroz jasno.

Znači ako startuje novi ugovor kad ovaj istekne, važiće joj šest meseci. Ali ako recimo startuje i A1 kućni internet pa sama sebi pošalje vaučer, onda će imati 20% na obe usluge?

Kod obnove ugovora ne važi, samo novi ugovor. Popust 20% dobija onaj ko je poslao tj. dao kod, kao i onaj kome je dat kod ako je novi ugovor, ne i ako je obnova.

Kevi ističe postpejd ugovor, pa mi nije bilo skroz jasno.

Znači ako startuje novi ugovor kad ovaj istekne, važiće joj šest meseci. Ali ako recimo startuje i A1 kućni internet pa sama sebi pošalje vaučer, onda će imati 20% na obe usluge?
Ako keva obnovi ugovor, nakon toga uzme kod za 20% iz app, i sa tim kodom uzme KN kao novi ugovor, onda će imati 20% na taj obnovljeni ugovor dok on traje, kao i 20% na KN. Ukoliko ne obnovi ugovor, uzme 20% i sa tim KN, onda joj važi 6 meseci na postpaid (jer se računa da nema UO, samo sa UO važi 20% dok ne istekne UO), ali 24 na KN.

Barem ja to sve tako shvatam.

Najbolje bi bilo ako može da obnovi ugovor uz neki dodatni popust (služba za zadržavanje korisnika ili poslovnica) pa da posle uzme kućni net sa svojim kodom. Tako bi imala 20% na kućni net i dodatnih 20% na postpaid broj.

Bila je danas u dve poslovnice u NS, neće da daju nikakav popust na licu mesta.
Hvala vam na pojašnjenju.

Ljudi, objašnjeno je skoro beskonačno puta, ako želite da pređete u drugu mrežu, bilo koju, to se radi UZ POMOĆ AGENTA u koju mrežu želite da telefonski broj prenesete ili bilo koju uslugu već...

Znači, ako želite preći u A1 SRB mrežu, neka Vam neko prosledi kontakt broj agenta A1 SRB mreže, ili neka Vam se oni direktno obrate u privatnoj prepisci, i eto maksimalnog benefita / najvećeg popusta za dati ugovor potpisan u tom trenutku...

Svi imamo vaucer, za 20% popusta.
Nego kada sam prosle god. Uradio ugovor na neo 5 tarifu, Vidim da je nema vise, jel ce da mi menjaju?

Opaa Majski racun 6336.82 din a bilo je 6086.8 din
Cheers Thumbs Up GIF by VadooTV

Caletov neo neo 4.742,92 a moj Start 1.593,90

Ugovor istekao 09.10.2021

Teska prica, vise me zanima razlog poskupljenja

Dobro ima razlog sto cale nece nikakve ugovore na 2 god itd.

Jel može neko da proveri, ažurirali su cenovnike 15.05.2026. Šta je tačno izmenjeno? Neki paket je poskupeo?

Nemam prethodne cenovnike.

Jel može neko da proveri, ažurirali su cenovnike 15.05.2026. Šta je tačno izmenjeno? Neki paket je poskupeo?

Nemam prethodne cenovnike.
Keva ima staru intarifu, startovala je na 1.000 pa je to podignuto još ranije. Po sećanju, njen standardni račun je negde oko 1200 dinara, sad po novom postpaid cenovniku vidim da je skočila na 1,649.00!

na iOS-u je problem do private relay-a ako se pristupa mobilnim podacima, kad se iskljuci private relay, app radi normalno

Kao što sam već napisao, ne vredi ni brisanje i ponovo instaliranje, neće da se loguje na mail nalog 😃

Moram do poslovnice, ne radi ovako i verovatno je do njih i broja, a registracija je preko mail-a. Ovo je eSIM na dopunu i mislim da je do toga.
Epiolg.

Skraćena verzija je da je broje morao da se dopuni, login preko email naloga i dalje na iOS-u ne radi i mora da se obriše aplikacija i ponovo instalira da bi se logovao preko broja. U toj varijanti radi.

na iOS-u je problem do private relay-a ako se pristupa mobilnim podacima, kad se iskljuci private relay, app radi normalno

Isključen je već Private Relay i ne utiče na izmrnu ponašanja aplikacije 😃

Radi preko broja, a i u poslovnici kapiraju da je često problem za email login.

Nazad
Vrh Dno