Meni su rekli da nemaju box vec samo app. Box imaju ako se uzima i opticki net.Imaju Android TV box i Xplore TV aplikaciju, jedan TV box ide uz ugovor a svaki sledeći se doplaćuje 300 dinara mesečno
Meni su rekli da nemaju box vec samo app. Box imaju ako se uzima i opticki net.Imaju Android TV box i Xplore TV aplikaciju, jedan TV box ide uz ugovor a svaki sledeći se doplaćuje 300 dinara mesečno
Kao što sam već napisao, ne vredi ni brisanje i ponovo instaliranje, neće da se loguje na mail nalog 😃
… nalog registrovan mailom ili brojem…?! Mail registracija da pravi problem, ako je ranije bila vezana za neki drugi broj… to samo oni mogu da ‘obrišu’ iz baze, ali i posle toga ume da ne radi… desi se da posle updata, problem ‘oživi’….
Ako keva obnovi ugovor, nakon toga uzme kod za 20% iz app, i sa tim kodom uzme KN kao novi ugovor, onda će imati 20% na taj obnovljeni ugovor dok on traje, kao i 20% na KN. Ukoliko ne obnovi ugovor, uzme 20% i sa tim KN, onda joj važi 6 meseci na postpaid (jer se računa da nema UO, samo sa UO važi 20% dok ne istekne UO), ali 24 na KN.Kevi ističe postpejd ugovor, pa mi nije bilo skroz jasno.
Znači ako startuje novi ugovor kad ovaj istekne, važiće joj šest meseci. Ali ako recimo startuje i A1 kućni internet pa sama sebi pošalje vaučer, onda će imati 20% na obe usluge?
Pozovi 060 1238 i vidi sta nude za novi ugovor.Bila je danas u dve poslovnice u NS, neće da daju nikakav popust na licu mesta.
Hvala vam na pojašnjenju.
Ako zalutate do BG svratite u ada trzni centar. Tamo daju kod za 30%.Bila je danas u dve poslovnice u NS, neće da daju nikakav popust na licu mesta.
Hvala vam na pojašnjenju.
Promenjeni su paketi i cene.Teska prica, vise me zanima razlog poskupljenja
Dobro ima razlog sto cale nece nikakve ugovore na 2 god itd.
Keva ima staru intarifu, startovala je na 1.000 pa je to podignuto još ranije. Po sećanju, njen standardni račun je negde oko 1200 dinara, sad po novom postpaid cenovniku vidim da je skočila na 1,649.00!![]()
Cenovnici i opšti uslovi
Transparentnost je jedan od naših glavnih atributa poslovanja. Vidi A1 cenovnike, opšte uslove ugovora, uslove korišćenja digitalnih servisa i reklamacija.a1.rs
Jel može neko da proveri, ažurirali su cenovnike 15.05.2026. Šta je tačno izmenjeno? Neki paket je poskupeo?
Nemam prethodne cenovnike.
Kao što sam već napisao, ne vredi ni brisanje i ponovo instaliranje, neće da se loguje na mail nalog 😃
Epiolg.Moram do poslovnice, ne radi ovako i verovatno je do njih i broja, a registracija je preko mail-a. Ovo je eSIM na dopunu i mislim da je do toga.
na iOS-u je problem do private relay-a ako se pristupa mobilnim podacima, kad se iskljuci private relay, app radi normalno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari