Više me zanima vezano za bateriju kada za dve tri godine ako budem zadržao uređaj baterija krene da zakazuje da li ću moći da zamenim jer se kod esim modela baterija razlikuje (malo je veća nego kod verzije sa fizičkim sim-om)Prihvataju, ali bateriju teško da ćeš zameniti osim ako dijagnostika ne prikaže da je neispravna ili naduvena, a za nove telefone to je baš baš retkost.
Hvala, pošalji mi broj kartice da te častim za ovaj odgovor 🤣Moras da sklonis passcode i onemogucis find my.
Ovo je vrhunski rezultat definitivno. Znaci Pro Mobi trenutno obećava više od svih 🙂 Meni još nije stigao novi telefon u Macoli (danas 14 dana otkad sam ga odneo). Samo je porucen novi pre tacno 7 dana…Moje iskustvo sa AC+ za 14 pro max kom sam razbio prednje staklo, plus je taman fabricka baterija spala ispod 80%. Odneo ga u pro mobi u sredu, u petak već zamenjeno staklo i baterija i pokupio sam ga.
Imam i ja 11 Pro sa AC+. Baterija odavno ispod 70% i ekran malo napukao, ali radi bez problema.Uh, moram da podelim svoje ultra pozitivno iskustvo - za 11pro koji je imao apple care+ smo dobili odbijenicu od svih ovlašćenih servisa ovde jer je legacy device. Cimnuli smo Apple u USA telefonom i epilog je da su nam ponudili iPhone 16+ u zamenu😅
Naše je bilo da organizujemo prevoz do tamo i na kraju smo uzeli iPhone 16 zbog veličine. Retko dobar customer service.
Baterija može i dalje da se menja i u Srbiji. To nije problem.Imam i ja 11 Pro sa AC+. Baterija odavno ispod 70% i ekran malo napukao, ali radi bez problema.
Dokle da organizujete prevoz, do USA?
Gde je bila primopredaja, kako ste dobili novi telefon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari