Šta je novo?

iPhone Autorizovani Servis - Srbija

Jedini pouzdan način da se sačuvaju podaci je obavezan backup pre update-a sistema 😃

Zavisi od kad ti je on, a u ovom slučaju ne znam da li može i, ako može, koliko bi koštala takva akcija.

Jel zna neko da li autorizovani servisi macola istyle itd. prihvataju esim modele iphone 17 pro i da li im menjaju baterije ?

Prihvataju, ali bateriju teško da ćeš zameniti osim ako dijagnostika ne prikaže da je neispravna ili naduvena, a za nove telefone to je baš baš retkost.
I bolje je u ProMobi nositi.

Prihvataju, ali bateriju teško da ćeš zameniti osim ako dijagnostika ne prikaže da je neispravna ili naduvena, a za nove telefone to je baš baš retkost.
Više me zanima vezano za bateriju kada za dve tri godine ako budem zadržao uređaj baterija krene da zakazuje da li ću moći da zamenim jer se kod esim modela baterija razlikuje (malo je veća nego kod verzije sa fizičkim sim-om)

Niko ne može da ti odgovori šta će biti za 2-3 godine ali je uvek bilo baterija i drugih rezervnih delova dostupnih u periodu od 6-7 godina. Za sada sve ide svojim tokom, nema poznatih ograničenja osim onih koja su oduvek bila, a to je da Kineski dual sim (fizički) ne mogu da se reklamiraju kod nas, a tu spadaju i modeli poreklom iz Hong Konga i Makaa.

Iskreno nisam se nesto posebno bavio tematikom garancije, prilikom kupovine telefona video sam da je esim varijanta bila 60ak evra jeftinija i da je imala veću bateriju, sada mi je malo žao što to nisam malo bolje proučio...

Zamena baterije u nekom periodu od 2-3-4 godine će svakako biti u van garancije i plaćaće se.

Zakazah u Macoli servis baterije, mislio sam da će stići neko uputstvo kako da donesem telefon tj. u kom stanju. Da li mora da se "erase all data" i ti fazoni ili samo skinem šifru i ostavim? Da ne dođem u situaciju da moram tamo na licu mesta backup da radim...

Moras da sklonis passcode i onemogucis find my.

Ja odnesoh telefon na AC+ u prošlu sredu u Macolu, do dan danas nikakve informacije… Navratih danas da pitam o cemu se radi (posto se na telefon naravno ne javljaju), rekoše verovatno je telefon poslat u Ns jer je kolega na odmoru😂 I da je rok za informisanje o telefonu 8 dana, sto istice sutra… Znaci poceli su jaaako da brljave otkad ih je kupila Tehnomanija, ali bas jako…

Moje iskustvo sa AC+ za 14 pro max kom sam razbio prednje staklo, plus je taman fabricka baterija spala ispod 80%. Odneo ga u pro mobi u sredu, u petak već zamenjeno staklo i baterija i pokupio sam ga.

Moje iskustvo sa AC+ za 14 pro max kom sam razbio prednje staklo, plus je taman fabricka baterija spala ispod 80%. Odneo ga u pro mobi u sredu, u petak već zamenjeno staklo i baterija i pokupio sam ga.
Ovo je vrhunski rezultat definitivno. Znaci Pro Mobi trenutno obećava više od svih 🙂 Meni još nije stigao novi telefon u Macoli (danas 14 dana otkad sam ga odneo). Samo je porucen novi pre tacno 7 dana…

Uh, moram da podelim svoje ultra pozitivno iskustvo - za 11pro koji je imao apple care+ smo dobili odbijenicu od svih ovlašćenih servisa ovde jer je legacy device. Cimnuli smo Apple u USA telefonom i epilog je da su nam ponudili iPhone 16+ u zamenu😅

Naše je bilo da organizujemo prevoz do tamo i na kraju smo uzeli iPhone 16 zbog veličine. Retko dobar customer service.

Ništa čudno jer je Apple u obavezi da pruža podršku u Kaliforniji/USA 10 godina jer postoji neki zakon. Svuda u svetu je 6-7 godina.
Super da si imao mogućnost da to iskoristiš

Uh, moram da podelim svoje ultra pozitivno iskustvo - za 11pro koji je imao apple care+ smo dobili odbijenicu od svih ovlašćenih servisa ovde jer je legacy device. Cimnuli smo Apple u USA telefonom i epilog je da su nam ponudili iPhone 16+ u zamenu😅

Naše je bilo da organizujemo prevoz do tamo i na kraju smo uzeli iPhone 16 zbog veličine. Retko dobar customer service.
Imam i ja 11 Pro sa AC+. Baterija odavno ispod 70% i ekran malo napukao, ali radi bez problema.

Dokle da organizujete prevoz, do USA?
Gde je bila primopredaja, kako ste dobili novi telefon?

Pa ja sam tempirao tako da mi se poklopi dolazak rodbine iz SAD sa telefonom, a telefon sam tamo poslao opet preko nekog poznanika od nekoga ko ga je preneo.
U suštini, oni su mi preporučivali i da kontaktiram neku evropsku državu, pa da sa njima vidim - međutim, to nisam morao da uradim jer nije bilo hitno, a imao sam poluorganizovanu akciju za SAD (koja je urodila plodom na kraju).

Samo je bitno da se čuješ telefonom sa njima, tu će već da otvore case i ostalo - posle možeš i na mejl i slično. Ja sam čak i otvoreno rekao da sam u Evropi, u državi koja ima samo ovlašćene servise (misleći da mogu da im "narede" nešto), ali insistirali su da se to obavi u SAD.

Da dopunim samo - oni ti pošalju label koji isprintaš i vratiš im telefon Fedexom i posle dobiješ novi poštom. Tako da nema kontakta sa Apple store i slično, sve ide dostavom.

Imam i ja 11 Pro sa AC+. Baterija odavno ispod 70% i ekran malo napukao, ali radi bez problema.

Dokle da organizujete prevoz, do USA?
Gde je bila primopredaja, kako ste dobili novi telefon?
Baterija može i dalje da se menja i u Srbiji. To nije problem.

Nazad
Vrh Dno