Kako misliš nije? 🤣Promocija za 4K paket nije produzena,barem tako pise na sajtu.Znaci od juna meseca se naplacuje.
Ja to nisam video na njihovom sajtu🤔Kako misliš nije? 🤣
Ja to nisam video na njihovom sajtu🤔
Ајооој... Голден Шовер Клаб... Голден Стејт Вориорси...Кажу да је од јануара саставни део бокс 4 златног пакета.
Nisu ni meni, jos imam iris. Bas javi sta su ti rekli.Ајооој... Голден Шовер Клаб... Голден Стејт Вориорси...
Још неке идеје на тозла?
Кхххммм... Да ми продукција не би обрисала коментар - мени још увек нису пребацили боксове на MOVE а била је прича да хоће.
(Додуше... већ месец дана чаме у фиЈоКци и логичное да нису добили ажурирање... Морам да проверим шта се дешава па јављам исход)
Ja sam ceo protekli dvogodišnji ugovor (maj 2024 - maj 2026) proveo na irisu. Tek kad sam potpisao novi ugovor (24 m po 50% i to tek kad je A1 već tražio IDP broj za prelazak) zvali me da mi zamene stari Q11 STB i doneli HP4024. Naravno nisu dali novi Move STB. HP4024 je sam povukao update na Move ubrzo i sada sam na Move. Slika je drastično bolja nego na irisu i Q11. E sad 4K kanali nisu ni u Box 4 zlatnom paketu koji imam. Jednostavno nema tih pozicija kad skrolujem kanale.Nema ni kod mene move, optika Bg.
Ne znam ni sam kad je pocelo prebacivanje, ali tako je bilo i sa dolaskom irisa. Od prvog pa do poslednjeg, godine prodju...
Ne plaća mi se to za nekoliko kanala. Osim ako nije uključeno u Box 4 zlatni.Мораш активирати пакет.
Nema šanse da je taj Q11 tooooliko krš da je uspeo da degradira objektivno bolji Iris TV stream (dakle ne Iris Go OTT stream nego IPTV stream ) ispod nivoa krš Move stream-a.Slika je drastično bolja nego na irisu i Q11
Ne znam do čega je. Slika je sada znatno bolja. Daj malo objasni, tehnički zašto je Move IPTV stream krš u odsnosu na iris?Nema šanse da je taj Q11 tooooliko krš da je uspeo da degradira objektivno bolji Iris TV stream (dakle ne Iris Go OTT stream nego IPTV stream ) ispod nivoa krš Move stream-a.
Plus što i Android uređaju u 99% slučajeva imaju lošiji image processing.
Lošiji encoder & podešavanja istog.Daj malo objasni, tehnički zašto je Move IPTV stream krš u odsnosu na iris?
Кажу да је од јануара саставни део бокс 4 златног пакета.
Инфо из мтс. Не бих ни у лудилу плаћао 700 дин за 5 канала и нешто материјала у видео клубу.Ne plaća mi se to za nekoliko kanala. Osim ako nije uključeno u Box 4 zlatni.
Naravno svako može da veruje svojim očima, ali čula umeju da prevare pa nije loše pogledati i čvrste numeričke podatke:Nemoj da te cuje Borko 😂🤣😂🤣
Previše generalizuješ. SmartTV app koristi HEVC encode (i to relativno skoro su taj kanal prebacili na HEVC varijantu sa nižim bitrate-om) za taj kanal i još 30-ak a mobilna app i Web player puštaju i dalje ~6.6 Mbps AVC encode.Na EON OTT platformi Arena 1 Premium strim ide preko HEVC (H.265) kodeka, a prosečan bitrate je 4 Mbps.
E ne bi izdržao da ne napišeš ovako nešto, samo da bi nešto gunđao. 🙄 Ne generalizujem uopšte, već pričam konkretno o MOVE OTT i EON OTT platformi na Android TV (i kompatibilnim uređajima), što je valjda tehnički pismenima jasno čim pominjem merenja pomoću Fire TV, a uopšte nisam pomenuo mobilnu aplikaciju i Web player. Pusti ti mene da se ja bavim merenjima na Smart TV aplikacijama i box-ovima, a ti se brate bavi ovim drugim. Ja mislim da je za neki TV servis najreprezentativnije ipak ono što ide na televizor, a ko voli druge uređaje samo neka izvoli. Dakle, ono što sam napisao je proverljivo tačno i stojim iza toga.Previše generalizuješ. SmartTV app koristi HEVC encode (i to relativno skoro su taj kanal prebacili na HEVC varijantu sa nižim bitrate-om) za taj kanal i još 30-ak a mobilna app i Web player puštaju i dalje ~6.6 Mbps AVC encode.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari