Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

ma ja odustajem od A1 i prepaida, u Obrenovcu nema, u Ada mall-u nema. bas me briga, ako vi necete potencijalnog postpaid korisnika idem na Globaltel, ostavio sam im kontakt na sajtu pa cekam da zovu, i mene i zenu

nema potencijalan, znaci il prepaid il postpaid a to pa mozda budem preso na postpaid imas lepo esim na probu pa vidi kakva je mreza kod tb

mislio sam na prelazak iz druge mreze, imam vec 5G kod njih. svi mi prodaju foru e bio danas jedan, uzeo 4 kartice, ma sta mi naprica...

mislio sam na prelazak iz druge mreze, imam vec 5G kod njih. svi mi prodaju foru e bio danas jedan, uzeo 4 kartice, ma sta mi naprica...
prelazak na postpaid uvek moze, na prepaid dal imaju kartice to je vec drugo desava mi se u centar nisa nemaju pa moram preko puta foruma a proverim el imaju i vec 2 3 puta imali

Navodno je produženo do 14.06.

"Za korisnike koji prenose broj iz mreža drugih operatora u A1 mrežu na prepaid, promocija važi do 09.06.2026. i uključuje korišćenje Mega plana bez naplate tokom 6 meseci od prenosa broja. Mega plan se automatski obnavlja svakih 30 dana, sve do isteka promotivnih 6 meseci. Nakon isteka 6 meseci, Mega plan je korisniku dostupan po redovnoj ceni od 1.000,00 dinara."

Nazad
Vrh Dno