Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2026) - FAQ u prvoj poruci

Temu paket preko Transfere u istom danu je sa Preuzeto Regionalni HUB prešao u Predato kuriru odnosno danas.

PT je pošiljka a na sajtu pošte za praćenje nema ničega, da li bi trebalo paket sutra da stigne? Često ne zovu za pakete ( i ne menjaju status da je ti stigao ) i idu preko druge pošte koja nema veze sa mnom jer moja radi jednom u 7 dana i nema prijema paketa

Jednom odem u pošte i ubedjuju me da nema paketa na kraju je bio tu samo nije bio očitan

Na AE nisam kupovao godinu dana i tek mi nema smisla da plaćam razne gluposti pošti, otvaranje paketa i ova nova pravila, a ja treba da vozim 15km da bih dobio paket
Na sajtu Transfere kad uneses PT...RS imas jos jedan kod za pracenje, pa probaj taj drugi kod unesi na Aks ili City (mozda i Bex).

Meni jedna PT danas isla preko Aks, druga preko Poste

Na sajtu Transfere kad uneses PT...RS imas jos jedan kod za pracenje, pa probaj taj drugi kod unesi na Aks ili City (mozda i Bex).

Meni jedna PT danas isla preko Aks, druga preko Poste
Evo baš gledam nema drugog broja, na nekim sajtovima ne prina PT probao sam i kurirske službe

Kako se preuzima posiljka od M one iz paketomata, posto prvi put su mi direktno ostavili u isti i adresa gde se nalazi paketomat. Kako da to preuzmem nemam kod ili nesto osim broja posiljke koja pocinje sa PL

2 UC HU posiljke nadjoh u sanducetu (nema dodatnih troskova) ,poklopile se sa bioritmom lokalnog postara ,putovale 11 i 13 dana ukupno.

Kako se preuzima posiljka od M one iz paketomata, posto prvi put su mi direktno ostavili u isti i adresa gde se nalazi paketomat. Kako da to preuzmem nemam kod ili nesto osim broja posiljke koja pocinje sa PL
Jesi siguran da nije paket shop?
Meni ostavljaju uvek u jednoj radnji po njihovom izboru.

Izgleda da su prošli dani kad smo mogli da pratimo pošiljku preko poštinog portala za praćenje. Zadnjih nekoliko pošiljka sa aliexpressa, CN oznaka, uopšte ne budu zavedeni u našoj pošti. Zadnja poruka sa stranih aplikacija obično bude: sleteo u BEG. Posle 3-5 dana poštar donese paket. Nema carine. Ne bih da se žalim, bolja je varijanta, jer proces isporuke se skraćuje sa mesec dana na 2 nedelje, ali mi smeta što praćenja nema.

CN posiljke se nikad nisu videle na nasoj posti. Vidi se PJ RS kod koje dobiju al ga saznas tek kad ti uruce posiljku ili posalju poruku na viber.

Sta je sa ovim AP pa samo brojevi na AE?
U pitanju je vise stvari u jednom paketu

Kad/ako predje u CN to ti je idealan scenario, platices samo PDV na to sto je napisano (ako je ispod 50e)

Kad/ako predje u CN to ti je idealan scenario, platices samo PDV na to sto je napisano (ako je ispod 50e)
Znaci nema ono više da nema ni pdv za male pakete? Mada vidim pišu neki da ne plate ništa za neke pa čak i one nove troškove što su uveli?

Zašto je CN bolje?

U pitanju je kopija skupljeg brenda quadlock ispod 50$ je svakako, da li važi šta što prodavac deklariše manje zar nije bilo neke priče da će roboti u pošti raditi dosta stvari?

CN nema fiksan trošak od 210din, koji uzima pošta. Na žalost da li ćeš dobiti CN ili LA HU broj ne možeš da biraš.

• Like
Reagovanja: G17
Nazad
Vrh Dno