Koristi oba. Ovaj svakako nastaviš sa placas, a RF je svakako besplatan.Razmisljam o prelaksu iz postanske stedionice u raiffeisen banku. Bicu iskren, nemam neki poseban razlog pa me zanima vase misljenje.
U bps imam racun plus, u pitanju je multivalutni racun gde mi se odrzavanje naplacuje 340 dinara. Dobra stvar koja me drzi tamo jeste mogucnost podizanja novca u posti i na vecem broju bankomata. Nisam imao potrebu da idem u banku licno osim skoro kada je trebalo da podignem neke devize i bas me iznerviralo dugacko cekanje i davanje pogresnih informacija samo da bi me naterali da preuzmem dinu koja je stajala tamo od pocetka godine.
Sto se tice pretplata, tu su yt, netflix i icloud ukupno mozda nekih 25-30e, pa smatram da cak i sa nepovoljnijim kursom po kome je poznata raiffeisen banka i provizijom od 1% ispalo bi me jeftinije s obzirom da nema troskova odrzavanja.
Otvorio bih i dinarski i devizni iracun. Da li prelaziti ili ne?
Pa ne znam, nemam potrebu da imam dva otvorena racuna iako nista ne bih izgubio time.Koristi oba. Ovaj svakako nastaviš sa placas, a RF je svakako besplatan.
Bar racunaj neki period tranzicije da vidis da li ti RF vise odgovara. Ja koristim kombinaciju vise racuna, zato sto u svakoj banci fali po nesto…Pa ne znam, nemam potrebu da imam dva otvorena racuna iako nista ne bih izgubio time.
O tome sam vec razmisljao, par meseci uporedo da drzim dok se ne odlucim.Bar racunaj neki period tranzicije da vidis da li ti RF vise odgovara. Ja koristim kombinaciju vise racuna, zato sto u svakoj banci fali po nesto…
Kako mislis besplatan? Trenutno je 340 dinara odrzavanje. Mislis da predjem na neki drugi racun sa besplatnim odrzavanjem u bps?Slažem se sa već iznesenim predlogom, a i u BPŠ ti ostaje besplatan ako je bez prometa, pa čak ni njega ne moraš da gasiš, može da ostane kao rezerva.
Ako nemas promet po računu, uplate, isplate, potrošnju itd… ne naplaćuje se održavanje.Mislis da predjem na neki drugi racun sa besplatnim odrzavanjem u bps?
Već godinama koristim iRačun, i evo samo na osnovu ovog što si opisao imam flešbekove od Pošte gde sam nekada davno kao i većina redovno išao da plaćam koješta. Više se stvarno ne bih vraćao na neku „klasičnu” banku.Razmisljam o prelaksu iz postanske stedionice u raiffeisen banku. Bicu iskren, nemam neki poseban razlog pa me zanima vase misljenje.
U bps imam racun plus, u pitanju je multivalutni racun gde mi se odrzavanje naplacuje 340 dinara. Dobra stvar koja me drzi tamo jeste mogucnost podizanja novca u posti i na vecem broju bankomata. Nisam imao potrebu da idem u banku licno osim skoro kada je trebalo da podignem neke devize i bas me iznerviralo dugacko cekanje i davanje pogresnih informacija samo da bi me naterali da preuzmem dinu koja je stajala tamo od pocetka godine.
Sto se tice pretplata, tu su yt, netflix i icloud ukupno mozda nekih 25-30e, pa smatram da cak i sa nepovoljnijim kursom po kome je poznata raiffeisen banka i provizijom od 1% ispalo bi me jeftinije s obzirom da nema troskova odrzavanja.
Otvorio bih i dinarski i devizni iracun. Da li prelaziti ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari