neceeeeeUštedi 1500 rsd uz Maxi Online!
Hej, dugo te nismo videli na Maxi Online-u, pa smo ti zato pripremili mali znak pažnje za sledeću online kupovinu 😊
Uz promo kod LST1500 ostvari 1500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za porudžbine kreirane do 07.06.
Tvoj Maxi Online!
Do tebe je nešto, radi.neceeeee
Iako ima jeftinijih mislim da je za tvoju situaciju Maxi najbolji zato što jedini ima automatsku pakericu i ažurno stanje na zalihama i praktično ne može da ti se desi da ono što si stavio u korpu ti ne bude neisporučeno. Ostali uglavnom zovu telefonom kada nema nekog artikla da pitaju za zamenski.Zdravo svima! Pošto već izvesno vreme suštinski ne živim u Srbiji nisam više u toku koja online prodavnica je najjednostavnija za korišćenje od strane starijih ljudi i ima dobre cene. Koristio sam svojevremeno ideu ali sam video da su njihove korpe minimalne postale mnogo velike dok ovde kod maxi-ja korpa može biti i četiri ili 5.000 i da postoje kuponi i koristio sam Maxi. Da li je Maxi i dalje dobar izbor i donose kao i ranije na kućnu adresu bez dodatne naplate sa izborom termina od po dva sata?
Ako da onda bih mogao za svoju majku da naručujem iz inostranstva i da joj stiže korpa jer njoj je sve to komplikovano a ja bih ipak jednostavnije rešenje. Ako je to Maxi molim samo dobru dušu da mi potvrdi i puno sam zahvalan! 🕵🏼😋
Ne može, nisu im povezana ta dva sistema još uvek. Kod Idea je oduvek postojala takva mogućnost, da se super kartica, odnosno njen broj, poveže sa online nalogom pa da važi akcija za artikle koji su obeleženi SK labelom i skupljanje bodova. Mada je meni ona povezana odavno još dok su bili nezavisna kompanija, a vidim da je više ne reklamiraju tako da to nije primamljiva loyalty opcija više.@nagard @mitar1982
Hvala najlepše za komentar, onda će to biti Maxi Online! Da li može da se unese i broj sa Moj Maxi koda ako se skupljaju bodovi (online), kao i penzionerski popust online?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari