Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uštedi 500 rsd uz Maxi Online!

Uz promo kod EHM500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 6.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 24.05-26.05.

Tvoj Maxi Online!

Uz promo kod PLK500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 27.05 - 29.05.

Tvoj Maxi Online!

⚽ Uz FIFA2026 promo kod do veće uštede! 🎉

Kupi 30 kesica FIFA 2026 sličica i uz promo kod FIFA2026 ostvari 1.000 RSD popusta na porudžbinu od 5.000 RSD + trošak dostave! 🛒✨

Požuri - promo kod važi od 28.05. do 07.06.2026.

Tvoj Maxi Online

Uštedi 1500 rsd uz Maxi Online!

Hej, dugo te nismo videli na Maxi Online-u, pa smo ti zato pripremili mali znak pažnje za sledeću online kupovinu 😊
Uz promo kod LST1500 ostvari 1500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za porudžbine kreirane do 07.06.

Tvoj Maxi Online!

Uz promo kod POL500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 30.05 - 01.06.

Tvoj Maxi Online!

Uštedi 1500 rsd uz Maxi Online!

Hej, dugo te nismo videli na Maxi Online-u, pa smo ti zato pripremili mali znak pažnje za sledeću online kupovinu 😊
Uz promo kod LST1500 ostvari 1500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za porudžbine kreirane do 07.06.

Tvoj Maxi Online!
neceeeee

Uz promo kod KLU500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 6.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 09.06-11.06.

Tvoj Maxi Online!

Uz promo kod OLU500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 12.06 - 14.06.

Tvoj Maxi Online!

Uz promo kod RMA500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 4.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za porudžbinu kreiranu do 16.06.2026.

Tvoj Maxi Online!

Zdravo svima! Pošto već izvesno vreme suštinski ne živim u Srbiji nisam više u toku koja online prodavnica je najjednostavnija za korišćenje od strane starijih ljudi i ima dobre cene. Koristio sam svojevremeno ideu ali sam video da su njihove korpe minimalne postale mnogo velike dok ovde kod maxi-ja korpa može biti i četiri ili 5.000 i da postoje kuponi i koristio sam Maxi. Da li je Maxi i dalje dobar izbor i donose kao i ranije na kućnu adresu bez dodatne naplate sa izborom termina od po dva sata?

Ako da onda bih mogao za svoju majku da naručujem iz inostranstva i da joj stiže korpa jer njoj je sve to komplikovano a ja bih ipak jednostavnije rešenje. Ako je to Maxi molim samo dobru dušu da mi potvrdi i puno sam zahvalan! 🕵🏼😋

Zdravo svima! Pošto već izvesno vreme suštinski ne živim u Srbiji nisam više u toku koja online prodavnica je najjednostavnija za korišćenje od strane starijih ljudi i ima dobre cene. Koristio sam svojevremeno ideu ali sam video da su njihove korpe minimalne postale mnogo velike dok ovde kod maxi-ja korpa može biti i četiri ili 5.000 i da postoje kuponi i koristio sam Maxi. Da li je Maxi i dalje dobar izbor i donose kao i ranije na kućnu adresu bez dodatne naplate sa izborom termina od po dva sata?

Ako da onda bih mogao za svoju majku da naručujem iz inostranstva i da joj stiže korpa jer njoj je sve to komplikovano a ja bih ipak jednostavnije rešenje. Ako je to Maxi molim samo dobru dušu da mi potvrdi i puno sam zahvalan! 🕵🏼😋
Iako ima jeftinijih mislim da je za tvoju situaciju Maxi najbolji zato što jedini ima automatsku pakericu i ažurno stanje na zalihama i praktično ne može da ti se desi da ono što si stavio u korpu ti ne bude neisporučeno. Ostali uglavnom zovu telefonom kada nema nekog artikla da pitaju za zamenski.

Жена редовно својима наручује преко Maxi online, раније и Idea. Не жали се, мада су они већ уходани шта може да наручи а шта избегавају. Плати све картицом из иностранства.

@nagard @mitar1982
Hvala najlepše za komentar, onda će to biti Maxi Online! Da li može da se unese i broj sa Moj Maxi koda ako se skupljaju bodovi (online), kao i penzionerski popust online?

@nagard @mitar1982
Hvala najlepše za komentar, onda će to biti Maxi Online! Da li može da se unese i broj sa Moj Maxi koda ako se skupljaju bodovi (online), kao i penzionerski popust online?
Ne može, nisu im povezana ta dva sistema još uvek. Kod Idea je oduvek postojala takva mogućnost, da se super kartica, odnosno njen broj, poveže sa online nalogom pa da važi akcija za artikle koji su obeleženi SK labelom i skupljanje bodova. Mada je meni ona povezana odavno još dok su bili nezavisna kompanija, a vidim da je više ne reklamiraju tako da to nije primamljiva loyalty opcija više.

@nagard
Znam da sam ranije na maxi.rs kada naručujem sa isporukom na dane kada se obračunqava penzionerski popust to pisao u napomeni i bilo je obračunato. Sada vidim da mi stara dva naloga koja sam imao više ne važe, pa sam kreirao novi i dobio Maxi vaučer na popust od 1.000din. Tada nije postojao MojMaxi kod sa brojem, ali uneo sam ga u napomeni pa videćemo šta će biti. Hvala! 😀

Idea minimalna korpa je 3500 i ne neplaćuje se dostava. Kod Maxija sa plaća dostava i meni lično ne odgovara asortiman. Ako je "zelena pijaca" u pitanju tu je Maxi bolji izbor.

Nazad
Vrh Dno