A ***a, uzeo sam samo net 🙂 .
Pa ok, ti mozda u profesinalne svrhe koristis razne servise pa ti je potrebno da nemas te zezancije sa natom. 🙂
Da li si pogledao a vezano za ugovor koji si potpisao i Opšte uslove koje si dobio da li su isti kao na njihovom sajtu?Da, prvi put kad su bili kod mene rekli su da su im prioritet SBB korisnici i da ima pogodnosti dodatnih.Ja sam sa Yettela presao.
A Opšti uslovi,koje si pretpostavljam dobio uz ugovor, da li su isti kao na sajtu?Model ugovora je isti ali ima i Aneks sa 6 clanova, gde pise ono oko popusta, trajanja ugovora..Nema ga na sajtu .
To nisam dobio .
Ukratko to je, ko je trenutno na SBB-u i uzima njihov paket koji sadrži TV+NET dobija PROMO ponudu: prvih 12 meseci za dinar, drugih 12 meseci 50% popusta (ona niža cena sa flajera) 🙂Da, prvi put kad su bili kod mene rekli su da su im prioritet SBB korisnici i da ima pogodnosti dodatnih.Ja sam sa Yettela presao.
Na sajtu su i stare cene i slicno.Nisu mnogo oko sajta radili.Izgleda da su " upali" u pricu sa MTS i krenuli iz zaleta na teren odmah.Uh, to je njihov veliki propust imajući u vidu da Opšti uslovi čine sastavni deo ugovora.
Opšti uslovi koji su im dostupni na sajtu su iz 2019. godine i isti se pozivaju u pojedinim delovima na Zakon o zaštiti potrošača iz 2014.godine, na Zakon o elektronskim komunikacijama („Službeni glasnikRS” br. 44/10, 60/13 - US i 62/14) ,na Zakon o zaštiti podataka o ličnosti (”SI. glasnikRS”, br. 97/2008, 104/2009 - dr. zakon, 68/2012 - odluka US i 107/2012) a koji su svi prestali da važe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari