Šta je novo?

A1 Xplore TV - aplikacije [nije tema za A1 smart box/settop box ni za pakete A1]

Celo to "premotavanje" je nezgrapno uradjeno. Koliko puta sam iskocio iz premotane emisije jer nisam pritisnuo "OK" da udjem na seek bar, vec strelicu. A trazenje odredjenog dela emisije je isto lutrija kad krene da nabija x2 x4 x8 umesto da skoci po 30ak sekundi.

Као што сам у видеу и рекао - љута борба за задњу позицију између xplore и yettel tv.
И даље остајем при томе да је поредак:
  1. EON
  2. IRIS
  3. MOVE
  4. - 5. XPLORE & YETTEL TV

Jedina pozitivna stvar kod A1 TV platforme je opcija čuvanja sadržaja do 90 dana, praktično je ako ste na putu, pa želite da pogledate neku utakmicu i nakon sedam dana. Sve ostalo je prilično čudno rešeno... Retko gledam TV kanale, pa mi ne smeta.

Bar seek bar da rese. Orion aplikacija je bila prilicno OK, licno laksa od Irisa za upotrebu. EON ipak najlaksi za upotrebu od svih koje sam koristio.

Meni je skoro svejedno (osim kad krenu reklame a ja pokusam da premotam stiskajuci desno, a on izadje iz emisije), ali matorcima od 70, 75 godina objasniti kako da koriste, pa to je nocna mora... Neki tester treba da im bude i iz te populacije...

Као што сам у видеу и рекао - љута борба за задњу позицију између xplore и yettel tv.
И даље остајем при томе да је поредак:
  1. EON
  2. IRIS
  3. MOVE
  4. - 5. XPLORE & YETTEL TV
Imam pristup svim platformama, po funkcionalnosti meni je Yettel tv odmah posle EONa svakako ispred Irisa i Move-a. Pričam naravno o app na njihovom boxu ne onoj koja je na App storu, koja nije updatovana godinu dana. 🙂

Da li bi sa A1 optikom 600/300 funkcionisala sledeća kombinacija?
Jedan A1 smart Box na starom tv, dva smart tv bi koristila Xplore TV aplikaciju i uz to bi bila povezana min 5 mob uredjaja ne retko i 7 mob uredjaja.
Da li bi došlo do "seckanja" na smart TV koji bi bili povezani preko A1 Xplore TV aplikacije?
Uz ovaj paket se dobija i jedan pojačivač signala.
Kuća površine 120 kvadrata, jedan nivo.

Ja se svakako radujem što postoji alternativa, za početak.
Kvalitet tv aplikacije mi je sasvim zadovoljavajuć, s obzirom da je nova. Jeste EON app najbolji, ali je zato box uređaj smeće neviđeno. Krene da zabada na malo kvalitetniji 4k video. Čak i na njihovim 4k kanalima se to dešava.

A1 box uređaj monogo bolji. Aplikacija ima par problema, jedan veliki, ali se nadam da će to rešiti.

Ali meni ni jedna aplikacija nije savršena. Idealno bi mi bilo da spojim yettel i sbb 😁

Televizija ti je Android box+ 5 slotova za app od toga 3 istovremeno. A na ruter možeš 32 uredjaja istovremeno
Sve je to ok, ali moje pitanje je bilo koliko je to fluidno tj bez problema tipa kočenje slike zbog velikog broja uredjaja koji će istovremeno koristi net.
Ja se izvinjavam ali do sada sam koristio sbb net preko coax nikada nisam imao optički net.

Sve je fluidno barem meni ima već 8 meseci kako koristim. 2 android app na TV što na boksu što na Smart TV, laptop na kome se između ostalog koristi i TV app, par telefona, svašta se radi. Nije uvek sve u pogonu ali šiba samo tako kad jeste, velika je to brzina i stvarno osim jednog manjeg problema na početku sve ostalo jako fino radi, MTS infrastruktura je u pitanju.

Da ne bude zabune oko slotova za TV, slot na android boksu se računa u tih 5 pa ako su dva boksa onda su dva slota zauzeta i tako redom.

Mene lično ubija u pojam što nema back dugme za prethodno gledani kanal ali šta da se radi, možda bude nekad 😉

Nazad
Vrh Dno