Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Može li neko da mi pomogne oko instalacije X applikacije za Android verziju 8.1.0. ; EMUI verzija 8.2.0 ; Broj verzije DUB-LX1 8.2.0.184(C432) ?

Odakle skinuti ili ima li neko slučajno ovde instalaciju koja provereno radi?

A zanimljive su Google-u nove ikone, a..

1000001389.webp

Nisu još sve aplikacije nadograđene, ali.. meni su osveženje.
Stvarno su prethodne bile suviše slične i teške za brzo prepoznavanje. Sada to vidim očiglednije.

Nove ikone za novo poglavlje.

Još samo da nisu sada napravili zbrku sa svim onim različitim Gemini alatima..

1000001390.webp

Jel ima neka lupa koja ne smara minut pre startovanja pokušavajući da uvali reklamu? Mislim na onu kao na iPhone za uvećanje objekata.

Meni ne iskaču reklame sa ovom, ali ja koristim privatni DNS (adguard): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app2u.magnifier
Logično je da, pošto nije built-in opcija kao na iPhone-u, developer pokušava da zaradi nešto pomoću reklama. Konkretno ako nećeš private DNS da staviš, a ova aplikacija ti odgovara, godišnje te Pro verzija košta 250 dinara.
Mada sve te aplikacije koriste kameru. Možeš i jednostavno da upališ kameru direkt, zumiraš i eto ti lupe za dž i bez reklama. 🙂

Meni ne iskaču reklame sa ovom, ali ja koristim privatni DNS (adguard): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app2u.magnifier
Logično je da, pošto nije built-in opcija kao na iPhone-u, developer pokušava da zaradi nešto pomoću reklama. Konkretno ako nećeš private DNS da staviš, a ova aplikacija ti odgovara, godišnje te Pro verzija košta 250 dinara.
Mada sve te aplikacije koriste kameru. Možeš i jednostavno da upališ kameru direkt, zumiraš i eto ti lupe za dž i bez reklama. 🙂
Ma koristim i ja dns, zato sam i napisao da pokušava da uvali reklamu i onda to traje 30-40 sec dok ne otvori apk. I nekako imam utisak da te aplikacije brže i bolje fokusiraju macro nego aplikacije kamere. Hvala, probaću i ovu.

Nazad
Vrh Dno