Kakva su vam iskustva sa 25 plus?
Nillkin Hp+ je kod mene na s25. Otisak radi vrhunski staklo neprimetno na telefonu.Dajte neko staklo koje reaguje približno kao da je folija,kako se pokazalo spigen staklo sa otključavanjem otiskom
Kada je otišao u cool down, da li je potpuno prestao da radi AA ili samo nisi mogao da koristiš ekran telefona?Android auto, pogresim adresu nekog butika, na telefonu je nemoguce ukucati drugu u Google maps jer telefon needs to cool down... Omg. Kakav pleznt s prajz
Može objašnjenje za ovo?Staviš da je Gemini default assitent i da mu je osnovni jezik srpski.
Koji je auto u pitanju? Kod mene na dugme za glasovne komande Kodiaq aktivira njegovu onu Lauru, ne znam da li ikako moze da trigeruje Gemini...Ne radi, ali svakako nisam koristio "hej gugl", već ga pozivam tasterom na volanu ili power tasterom na telefonu.
Meni na Tucsonu ako jednom pritisnem dugme, aktivira asistenta od njegovog infotainmenta, ako drzim isto dugme par sekundi, aktivira Gemini.Koji je auto u pitanju? Kod mene na dugme za glasovne komande Kodiaq aktivira njegovu onu Lauru, ne znam da li ikako moze da trigeruje Gemini...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari