Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Kakva su vam iskustva sa 25 plus?

Bez greške. Baterija mi je odlična, dimenzije kao moj prethodni telefon. Možda mi je bilo malo krivo što nisam uzeo S25, jer je manji, a ovde u temi vidim da je baterija sasvim ok, ali sam se baš brzo navikao i više ne razmišljam o tome.

Ako razmišljaš o kupovini, a uklapa ti se u budžet, samo napred.

Dajte neko staklo koje reaguje približno kao da je folija,kako se pokazalo spigen staklo sa otključavanjem otiskom

Imam Spigen Glas.tR EZ Fit Screen Protector i nakon stavljanja sam registrovao otisak ponovo. Otisak mi bolje radi na s25U sa tim staklom nego na Pixel 7 bez ikakvog stakla

Android auto, pogresim adresu nekog butika, na telefonu je nemoguce ukucati drugu u Google maps jer telefon needs to cool down... Omg. Kakav pleznt s prajz

Android auto, pogresim adresu nekog butika, na telefonu je nemoguce ukucati drugu u Google maps jer telefon needs to cool down... Omg. Kakav pleznt s prajz
Kada je otišao u cool down, da li je potpuno prestao da radi AA ili samo nisi mogao da koristiš ekran telefona?
Možda su radili voice komande?

Samo sam mogao da koristim na displeju u autu, telefon nije hteo da pokrene maps. Pokušavao sam da unesem drugu adresu lokacije preko telefona i da mi u autu prikaze... ali nista gospodin živi!!! Morao sam da ukucam na displeju u autu...

Poslednja izmena:
To znači da si morao da se zaustaviš?
Kod mene nije moguće da kucam u Maps dok vozim. Samo voice komande, moje od nedavno rade odlično na srpskom, pa je sada moguće pretraživati i ulice, evo danas, recimo Milana Škrgića.

Juče sam kroz Gemini rekao vodi me u Uradi Sam u omladinski brigada na Novom Beogradu i dobio odgovor "Vodim vas u Uradi sam u Đorđa Stanojevića". Shvatio je koju prodavnicu tražim, bez obzira što sam pogrešio naziv ulice.

Nešto mi Gemini neće na sprskom nikako, da li je do toga što mi je UI na engleskom na telefonu?! A morao sam da parkiram sa strane i ukucam adresu...

Kod mene je radio na srpskom i dok je UI bio na engleskom, ali rekao bih da nešto bolje radi kada sam UI prebacio na srpski. Ubijaju me sada ovi meniji na srpskom, ali navikavam se. Ako ništa drugo, bar mi je lakše kada nekoj trećoj osobi objašnjavam kako da nešto nadje...

Staviš da je Gemini default assitent i da mu je osnovni jezik srpski. Ima opcija da se izabere i drugi jezik, ali kad god stavim engleski, sledeći put kada otvorim meni, drugi jezik nije izabran. Za to vreme, sasvim normalno komuniciramo i na engleskom i na srpskom.

Ne radi, ali svakako nisam koristio "hej gugl", već ga pozivam tasterom na volanu ili power tasterom na telefonu.

...i jutros sam primetio da se telefon pregrejao, aa je povezan, navigacija prikazana i muzika iz plejera... I topi se telefon..

Ne radi, ali svakako nisam koristio "hej gugl", već ga pozivam tasterom na volanu ili power tasterom na telefonu.
Koji je auto u pitanju? Kod mene na dugme za glasovne komande Kodiaq aktivira njegovu onu Lauru, ne znam da li ikako moze da trigeruje Gemini...

Kia Sportage, fabričke glasovne komande nisam ni probao. Imam TomTom navigaciju koji nikada nisam psoebno koristio tj od prvog dana sam koristio AA, preko kabla, kakav god da je bio, radio je bolje od TomTom.

Pitanja za Android Auto možemo da prebacimo u

Koji je auto u pitanju? Kod mene na dugme za glasovne komande Kodiaq aktivira njegovu onu Lauru, ne znam da li ikako moze da trigeruje Gemini...
Meni na Tucsonu ako jednom pritisnem dugme, aktivira asistenta od njegovog infotainmenta, ako drzim isto dugme par sekundi, aktivira Gemini.

Nazad
Vrh Dno