Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

I onda mi na suncu smanji na minimum. Neka hvala.
Probao sam inače na s25u, par dana se mučio i nisam mogao više

Pa svaki će da smanji da bi sprečio pregrevanje fona, držao ručno ili ne.

Evo upravo sam hteo da udjem na forum i napisem nesto i citam tvoju poruku.

Upravo sam na velikom suncu i super se ekran video. Odjednom je sam potamneo na max osvetljenju. Znaci jedva sam bilo sta video na suncu i to odjednom i bas sam uhvatio taj prelaz svojim ocima. Adaptivno osvetljenje je bilo ukljuceno i bilo je na max. Probao sam da ga iskljucim i isto je bilo. Privatni ekran naravno iskljucen. Restartovao sam tel i vratilo se jako osvrtljenje ali posle 10ak sekundi ponovo je spustio. Sta se ovo odjednom desilo,da li se nekome desavalo? Bas me iznerviralo
Mozes da instaliras good lock module za ekran i da tu podesis da bude osvetljenje maksimalno, cak i ako se zagreva telefon, on nece smanjivati.....ali na svoju odgovornost....

Mozes da instaliras good lock module za ekran i da tu podesis da bude osvetljenje maksimalno, cak i ako se zagreva telefon, on nece smanjivati.....ali na svoju odgovornost....
Samsung daje razne mogucnosti adaptacije da korisnik sam sebi podesava sta i kako hoce. Dosta toga je u good lock modulima jer je to za naprednije korisnike....

Prilozi

• Screenshot_20260605_230017_Good Lock.webp
    Screenshot_20260605_230017_Good Lock.webp
    36.1 KB · Pregleda: 22
Nazad
Vrh Dno