Mozes da instaliras good lock module za ekran i da tu podesis da bude osvetljenje maksimalno, cak i ako se zagreva telefon, on nece smanjivati.....ali na svoju odgovornost....Evo upravo sam hteo da udjem na forum i napisem nesto i citam tvoju poruku.
Upravo sam na velikom suncu i super se ekran video. Odjednom je sam potamneo na max osvetljenju. Znaci jedva sam bilo sta video na suncu i to odjednom i bas sam uhvatio taj prelaz svojim ocima. Adaptivno osvetljenje je bilo ukljuceno i bilo je na max. Probao sam da ga iskljucim i isto je bilo. Privatni ekran naravno iskljucen. Restartovao sam tel i vratilo se jako osvrtljenje ali posle 10ak sekundi ponovo je spustio. Sta se ovo odjednom desilo,da li se nekome desavalo? Bas me iznerviralo
Samsung daje razne mogucnosti adaptacije da korisnik sam sebi podesava sta i kako hoce. Dosta toga je u good lock modulima jer je to za naprednije korisnike....Mozes da instaliras good lock module za ekran i da tu podesis da bude osvetljenje maksimalno, cak i ako se zagreva telefon, on nece smanjivati.....ali na svoju odgovornost....
Ne bi trebalo ako je isključeno adaptivno. Koristio na plaži, nikad mi nije smanjio. Logično je to što kažeš ali ipak mislim da je agresivniji sa smanjivanjem kad je na adaptivnomPa svaki će da smanji da bi sprečio pregrevanje fona, držao ručno ili ne.
Poole mesec dana korišćenja ove maske ustanovio sam da mi korišćenje srče nenormalno bateriju. Deinstalirao sam programče koje ide uz masku i sad baterija traje 30-40% duže. Znači nije za preporuku, jedino kao mehanička zaštita.Uzeo sam 26U i interesuje me da li ima aktivna maska kao ova za 24U. Ovu što sam uzeo nikako ne mogu da podesim ai sumnjam da ja falš, možda i neznam oko podešavanja. Svaka pomoć bi mi dobrodošla.
Neka uzme s25 i uštedi 100eDevojka ima s23 sa 128gb i nema vise memorije pa planira da menja telefon. Posto ima tab s10 plus, ostaje pri samsungu i dilema je s25 ili s26. s25 je oko 550e nov dok je s26 oko 650e. Da li se isplati ta razlika od 100e za s26? Ja bih rekao da je s25 cak i bolja opcija i da je ista cena jer dolazi sa snapdragonom.
Hvala na obaveštenju, hteo sam kevi da uzmem baš ovakvu, ali odustajem 🙂Poole mesec dana korišćenja ove maske ustanovio sam da mi korišćenje srče nenormalno bateriju. Deinstalirao sam programče koje ide uz masku i sad baterija traje 30-40% duže. Znači nije za preporuku, jedino kao mehanička zaštita.
Koji telefon imaš koji drži osvetljenje na max na plaži da uzmem sebi jedan? Sve i jedan telefon mi je dimovao osvetljenje. Doduše 24 ultra je naš bio izraženo.Ne bi trebalo ako je isključeno adaptivno. Koristio na plaži, nikad mi nije smanjio. Logično je to što kažeš ali ipak mislim da je agresivniji sa smanjivanjem kad je na adaptivnom
Nema šanse da ti nije smanjio, kakvo god da si podešavanje stavio.Ne bi trebalo ako je isključeno adaptivno. Koristio na plaži, nikad mi nije smanjio. Logično je to što kažeš ali ipak mislim da je agresivniji sa smanjivanjem kad je na adaptivnom
E pa vidiš meni "Sve i jedan" telefon radi, a "Sve i jedan" držim na ručno maksimalnom osvetljenju. Adaptivno sam pokušao par puta na po par dana i nema.šanse da to meni odgovara.Koji telefon imaš koji drži osvetljenje na max na plaži da uzmem sebi jedan? Sve i jedan telefon mi je dimovao osvetljenje. Doduše 24 ultra je naš bio izraženo.
U ručnom modu je bolja situacija jer tu ne ide više od 900 nita ( u adaptivnom i do 2500 nita) al to nije srećno rešenje...
Evo jutros stigao mail da je odobreno i da poklon stize do 20.09.Jos jednom da pitam, proslo neko vreme. Da li je neko dobijao informacije za poklon tablet?
I dalje iman samo onaj prvi mail, a kad odem na online proveru i dalje samo ima "_Confirmed".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari