Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

mala digresija - koju aplikaciju na telefonu koristite za price alerts? pre 5 godina sam koristio blockfolio koji je i dan-danas ostao neprikosnoven u poređenju sa svim ostalim koje sam probao, pa ako imate neku alternativu koja iole može da mu parira bio bih zahvalan
mozda nije lose AI da se upotrebi i da napravi neki Email alert? Coingecko API dozvoljava 1000 upita mesecno, pa eto moze na po sat vremena da se postavi, naprimer 🙂

Da ne dosađujem sa WLD, ali kako se odupire ovom ponoru, alal mu ćufte. 1.6 milijardi volume od čega na Binance 280 miliona. Pre dve godine je bio dobacio do 10$, sada ako preživi nadam se da može makar do 3$ da dođe.

mala digresija - koju aplikaciju na telefonu koristite za price alerts? pre 5 godina sam koristio blockfolio koji je i dan-danas ostao neprikosnoven u poređenju sa svim ostalim koje sam probao, pa ako imate neku alternativu koja iole može da mu parira bio bih zahvalan
TabTrader meni radi super posao. jes da su limitirali broj alerta u free verziji, ali meni je taj broj alerta dovoljan.. jednostavan i pouzdan.

Znači misliš da je dno u najboljem/najgorem slučaju oko 45k?
U najboljem je za mene wick ispod 60k na nedeljnom chartu i brz oporavak do 70k, a u najgorem ko zna, ako krenu da pritiskaju MS da prodaje ili neki defy hack ili hak menjacnice ili ko zna sta vec, moze da klizne i do 40k ( manje verovatno ali ne i nemoguc scenario ).

Ako ne bude neki odbitak sad oko 60k, i cena nastavi da pada, verujem da cemo imati veoma ubrzo dno ( negde jul / avgust najdalje) i da ce ponovo ostati dosta njih sa ne popunjenim orderima cekajuci niske cene. Ja sam sve sort pozicije pozatvarao i lagan sam da krenem u long lagano ispod 60k, stepenasto dodavajuci kako cena bude padala (pa dokle stigne)

Poslednja izmena:
@Simke1984 druze, napravi neku signal grupu, ima ovde bar 10 ljudi koji bi ti placalo za to 🙂

Ja sam imao postavljene ordere na 84k, i za short i za spot prodaju, nazalost nista mi se nije ispunilo. Opet sam pokusao da gadjam lokalni maksimum, umesto da sam poslusao izmedju ostalog i tebe koji si rekao da je sve preko 80k poklon.
ne treba mi to u zivotu, jer na kraju dana svako radi sa svojom novcem sta hoce i kako misli da je najpametnije. Ovde sam vec 100 godina i svaki ciklus ista prica 🙂 i pored gomile postova i edukacije vecini ne vredi objasnjavati kako funcionise berza i trejdovanje

I da mogu poceti da kupujem na duzi rok kako bog zapoveda . ( taman od jeseni ili zime 😉 )
pazi samo da na jesen / zimu ne budes vijao btc i kupovao na 80-90k 🙂
msm, koja je razlika kupiti malo na 60, pa na svakih -2000 po malo i napravis prosecan ulaz oko 55-60k i cekas 160-180 i laganih 3x, nego kasnije srljati u kupovine i pogubiti se u racunici

BTC je posle skoro dve godine, formirao novo lokalno dno na 59,8k, što znači da smo se vratili na vrednosti od 17.09.2024, odnosno probili smo otpor iz februara, koji je bio na 60k.
ETH iako sada brže pada, i dalje nije probio aprilski dip iz prošle godine i danas je bio 1550 $, što znači da mora pasti još za 5%, kako bismo probili prošlogodišnji otpor na 1471$.

Stavio sam prvi orden na 60k, sledeći će biti na 55k itd, a što se tiče ETH čekam minimun prošlogodišnji dip, ništa preko 1400$.

Da li kupujes spot ili sa nekim leverage? Naravno ako mozes da podelis info.
I jedno i drugo.
Krenuo da gradim long. Prvi ulaz 59,245.00$ 100x cross jer ocekujem odbitak ka 64-67 zoni. Jedino mi se ne dopada sto ide vikend, ali dobro... imam municije na koju god stranu da krene pa cemo videti.

Prije nove godine par nas je najvaljivalo da ce se trend okrenuti, bilo je ovde neki clanova foruma pricali su o nekim super ciklusima, ocito neiskusni. Vidim nema ih vise nisu aktivni, to sve jasno pokazuje u kom smjeru sve ovo ide. Shortom se moze u ovoj godini zaraditi, a price kad ce se trend okrenuti ostavimo za narednu godinu.
Isti ti clanovi su najavljivali superciklus i pred pocetak bear marketa 2022

Nije vrijeme da se razmislja o altovima, jos je rano pricati gdje je kraj ovog ciklusa, hoce li to biti 50 ili 40k za BTC rano je to jos, trebace strpljenja bice ovde igre jos.

Prije nove godine par nas je najvaljivalo da ce se trend okrenuti, bilo je ovde neki clanova foruma pricali su o nekim super ciklusima, ocito neiskusni. Vidim nema ih vise nisu aktivni, to sve jasno pokazuje u kom smjeru sve ovo ide. Shortom se moze u ovoj godini zaraditi, a price kad ce se trend okrenuti ostavimo za narednu godinu.
Jedan sam od ljudi koji je verovao da mozemo opet preko 120k od kad se desio pad u oktobru,vrv je pohlepa i kasni ulaz da se uzme jos govorio iz mene,ali pogresi i pop u knjigu i kovač u nakovanj tako da konstatujem sa zaljenjem da sam pogresio😂,nista sto se dokupljivanjem na ovim i nizim nivoima ne da ispraviti,ugrubo gledano ko je poslusao tebe a pogotovo vlajzu dobro je prosao
Jos jedna stvar mi sad pada na pamet kada pohledam unazad godinu ipo,a to je da je LA (nisam fan,ali treba reci kad je covek u pravu) bio u pravu sa onom porukom da nas ceka 8-9 meseci bula....

Nazad
Vrh Dno