da li postoji način da se otkaže porudžbina kreirana prošle srede sa opcijom 48h a brzo. Rok isporuke je pisao do 8 maja a nije isporučeno u navedenom roku. Poštarinu su naravno uredno uračunali. E pa neka zaj nekog drugog, ako već naplaćuješ toliko poštarinu onda ispoštuj rokove.
Prati link sa QR koda,tamo mozes da vidis fiskalni racun,i PFR broj racunaAktiviram reklamaciju preko aplikacije, traže broj računa.
Gde se nalazi , na fiskalnom ili njihovom u PDFu?
Meni se dešava da nema kartice za plaćanje koja je prethodno već sačuvana i koristi se 2 godine za plaćanje pa unosim ručno.Jel se vama dešava preko aplikacije da nije moguće kupiti, dok preko chrome--može?
Pogledajte prilog 539431
Nadam se i u nekim manjim gradovimaUkinuti privremeno i paketomati... Navodno šire mrežu u biće ih 1000 u narednom periodu
Nije valjda da je to jos u ponudi? Sto se tice tih nazovi tepiha ja sam ih vratila i napisala da je sramota sta prodaju.Ja sam uzimao neke prostirke za pod, kvalitet ispod svih kvaliteta. Što se nameštaja tiče na netu isto loša iskustva... Ima tog nameštaja i na shoppster
Preprodajy sa temua, ovo sam kupio kevi na temu cena mu bila 4000, sa cc ili kuponima izadje dzabe skoro.Ananas proizvod Multifunkcionalni paročistač sa 7 dodataka, 2500W https://ananas.rs/proizvod/multifunkcionalni-parocistac-sa-7-dodataka-2500w/4860594
Neko iskustva sa ovim parocistacem, jel vredi?
Ma uzeo bih zeni kao poklon, pa jel vredi ta stvarcica zaista u domacinstvu, ili ce da hvata prasinu 😀Imam onaj mali Kercherov SC1 treba svako malo da sipas vodu, a ni ovaj ne deluje mnogo vece. I kod taste u firmi imaju mnogo veci Kercher ali i on nema dovoljnu posudu, isto su masili seriju. Nama svim izgleda treba to sa mnogo vecim rezervoarom da bi bilo kao na slici ciscenje u "jednom cugu" ovo su sve igracke za te pare.
U principu zavisi sta te radi...
Kako ti se pokazao? Moze link sa temua?Preprodajy sa temua, ovo sam kupio kevi na temu cena mu bila 4000, sa cc ili kuponima izadje dzabe skoro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari