A da li si instalirao adekvatan info fajl za monitor? "Drajver". I kompletan drajver za grafiku.... Monitor, LG GL850B-P, 2k, nativno podrzava 165hz, a 180hz je OC i pali se u meniju monitora...
Nemam folder Parameters. Dodao sam u BthA2dp DWORD. I ovaj custom reg file sam odradio.Jesi probao registry tweak?
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\BthA2dp\Parameters
Napravi novi DWORD (32-bit) i daj mu ime: BluetoothAacEnable
...daj mu vrednost 0
Restartuj laptop.
Mozes i ovako, tvori notepad, copy paste:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\BthA2dp\Parameters]
"BluetoothAacEnable"=dword:00000000
.txt file, promeni u .reg file, iskljuci BT i dupli click na reg file.
Kod 11-ice hoće da pobrljavi HID mouse controller. Dovoljno je uninstall postojećeg drivera, restart računara i sam će vratiti na staro. I da, uglavnom je update problem.Izgleda da je bilo do windows update.Poceo i da glavi funkciju misa i touchpeda.Deinstalirao sam update od pre dva dana i sad je ok.Za sad.

To sam prvo uradio cim se pojavio problem. Deinstalirao drajver, restartovao sistem, posle toga Windows update je nasao neke drivere (nesto media imalo u nazivu) i instalirao, ali zvuka nije bilo. (Ovako sam uvek radio kada bih imao ovakav problem i uvek nakon deinstalacije, restarta i update-a bi proradilo.) Zatim ponovo ponovio proceduru (uninstal i restart), ovog puta Windows update nasao neki Audio component (ili slicno) update i instalirao. Zvuka i dalje nije bilo. Moracu da pokusam sa ovom 40 sec metodom.Hard reset: Loguj se u Win, drzi power taster 40 sekundi, ne pustaj. Ako imas neki driver a da ne radi, udji u device manager, desni klik na zvuk, uninstall, potom scan for hardware changes.
Svaki dan imam nesto slicno sa HP laptopovima na poslu i 40sec fora resava 80% problema.
Slazem se ali je radio skoro pola godine poslije toga.. vise mi djeluje da je mozda softverski problem jer je prestao da radi kad je baterija otisla na 0%Trebalo je da krenes sa opisom od tog polivanja vodom, jer je to uzrocnik svih problema.
Niko ne moze da kaze da li je neophodno zameniti celu plocu, svakako to mora pregledati serviser. Dobra okolnost je sto je relativno mlad i sigurno postoje delovi za njega.
Koristi "BC Uninstaller".Prijateljica rešila problem uz pomoć ChatGPTja i malo screenshotovanja. Koliko sam preleteo kroz chat, uglavnom se svodilo na deinstalaciju postojećih uređaja zvuka i ponovno instaliranje drivera. Moguće da sam ja neki korak propustio pa mi zato nikako nije uspevalo da rešim.
Oksodaciji treba nekog vremena da prekine kontakte.Slazem se ali je radio skoro pola godine poslije toga.. vise mi djeluje da je mozda softverski problem jer je prestao da radi kad je baterija otisla na 0%
Ako znate da li moze da se nekako zalemi kod servisera ili mora zamjena (slao sam na 2 mjesta i poslije par dana mi vrate)Koristi "BC Uninstaller".
Oksodaciji treba nekog vremena da prekine kontakte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari