Šta je novo?

Laserski AI sistem uništava komarce u kući

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Laserski-AI-sistem-koji-automatski-unistava-komarce-u-kuci.webp

Laserski AI sistem uništava komarce u kući​

Laserski AI sistem je kućna odbrana koja koristi veštačku inteligenciju i precizan laser da automatski eliminiše komarce - pogledajte kako je nastao i kako radi

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/nauka-i-tehnologija/laserski-ai-sistem-unistava-komarce-u-kuci/

Ja sam ugradio Ai komarnik u stan, kad ga spustim tacno prepoznaje i ne dopusta bicemu zivom da udje u prostoriju dok ga automatski rukom ne podignem i odobrim ulazak😎

Bilo bi dobro da ovo zaživi u velikom obimu, pa da javna preduzeća postavljaju ovu "artiljeriju" oko reka i gde god ima komaraca. Pa onda još da braća kinezi puste update da tamani i krpelje.😄

Ja sam ugradio Ai komarnik u stan, kad ga spustim tacno prepoznaje i ne dopusta bicemu zivom da udje u prostoriju dok ga automatski rukom ne podignem i odobrim ulazak😎

Isto, al' onda moskitosi pronadju backdoor, cekaju da ukucani udju na ulazna vrata i onda budu sniki i kad ne gledas, lete i slete na sraf od pendzera te cekaju da zaspis da se nakrkaju.
Treba postaviti piu piu na ulazna vrata. To je jedina slaba tacka naseg sistema.

P.S. Mogu da prodju ispod vrata od sobe!
Jurio sam jednog 2h u sobi od 6m2, da bi ga zena spicila papucom ispred. ccc

Ja sam instalirao AI mačku koja ide po kući i tamani sve što leti.

Nazad
Vrh Dno