Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 15/15 Pro/15 Pro+

• Začetnik teme Začetnik teme Stock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto se tice slusalica, uzeo sam xiaomi buds 6 play za 1400din i prezadovoljan sam.
Ja ovo neću nikad uraditi ako ne bude moralo - da koristim bežične slušalice koje moram da punim pored žičanih, jok. Ali znam da sam tu jedan od retkih izuzetaka. Evo stoje mi neke bežične na stolu, i opet mi ne odgovaraju kao Xiaomi USB-C koje uzeh skoro, preveliko mi za uvo, deluje da će ispasti + odbijam da imam obavezu da punim još jedan uređaj.😃

Ja ovo neću nikad uraditi ako ne bude moralo - da koristim bežične slušalice koje moram da punim pored žičanih, jok. Ali znam da sam tu jedan od retkih izuzetaka. Evo stoje mi neke bežične na stolu, i opet mi ne odgovaraju kao Xiaomi USB-C koje uzeh skoro, preveliko mi za uvo, deluje da će ispasti + odbijam da imam obavezu da punim još jedan uređaj.😃
Slazem se i delim misljenje sa tobom, i ja vise volim zicane i krenuo sam sa namerom da njih kupim i odem kod drugara u prodavnicu, kaze uzmi ove ja sam prezadovoljan i ja po njegovoj preporuci uzmem i za sad se nisam pokajao, ali svakako cu uzeti jedne sa usb-c ulazom.

Ogromna je razlika u ceni između 8 i 12 giga 5G modela, oba 512gb storage. Nezahtevan korisnik, i rešenje za situaciju manje od godinu dana, pa na prodaju.

Da li je bitan hendikep manje RAM?

Ja sam se odlučio za 12 jer kad uzmem telefon, kupujem da bude future-proof, pošto mi uglavnom traju po 4-5-6 godina. Ali evo npr. Poco X3 NFC još radi pristojno sa 6GB, pa cenim da u narednih godinu dana neće biti neophodno više od 8 giga, posebno za nezahtevnog korisnika.
Malo samo dovodim u pitanje zašto kupovati fon kojem je glavna osobina da je kao tenk (dakle trajnost, kvalitet izrade, maltene neuništivost), samo da bi se prodao za godinu dana. Možda je bolja opcija nešto manje izdržljivo a popularnije, tipa A56/A57 i sl. Moja dva centa.

Okej nam je HyperOS i 5-6 hiljada manje u odnosu na Samsung, i 400 giga više.

Nazad
Vrh Dno