Ne bih da ispada da hejtujem ali zašto ti na Samsungu treba root?Taj softver,osim daljinskog, ima baš puno stvari koje nativno možeš da dobiješ kroz softver,a što drugi telefoni nemaju-good lock sa pregršt opcija, rutine, dex, normalan app drawer kome treba, normalan dialer sa snimanjem razgovora, vrhunsku povezivost sa svakim android uređajem...
Ono sto na samsungu s25 ultra nemam - ili bar nisam namestio jer ne znam, amozda i moze da se namesti - ispravi me ako gresim:
1.) snimanje razgovora svake vrste (ja nisam uspeo da podesim, ali posto kazes da ima, zainaticu se da namestim).
2.) NFC emulacija (gde moze da se menja i uid i SAK/ATQA)
3.) razne vrste emulacije IR daljinca
4.) zamerio bih ipak i trajanje baterije, nije lose, al obzirom da telefon ne cackam i ne igram igrice, ocekivao sam 24h da sa 100% ne spusti na ispod 20%. Za bateriju garantujem da bolje nije mogla da se ocuva. Ko je kupovao od mene neki HW zna u kakvom stanju mi je tehnika.
Da budem iskren, bilo koja od ove 4 stavke je meni bitnija nego koji je procesor u tel ili koji IU ima i koliko je pametan (kad sam ja gluplji... nema tu mnogo da on sam zna sta ja hocu).
Od velikih prednosti S25U bih naveo DeX, koji sam poceo da koristim i ... nista meni bitno sto drugi ne mogu... olovcica je kul, eto nju volim da koristim.
Sad nosim oba. Sams mi je FortKnox tu su bitni podaci i tu nema nista da se hakuje i rutuje. I da moze - ne bih. Ako me razumes.
Caomicika Xiaomi je bukvalno dirty little secret, svajcarski noz bez kojeg sam pokusao, ali en ide. Nije carevo blago, a valja mi.
I koga zanima, da, note pro+ 15 5g MOZE da se otkljuca bootloader, odradio sam community check i sada cekam jos 24h da ga unlockujem. (72h lock)