Pa da, tako bi trebalo, ali vidiš da nekima nameću i te druge varijante, tj. ne pitaju za želje, a opet mnogi nisu spremni na ubeđivanje. Meni su, doduše, preko telefona rekli da može i odmah da se odnese oprema, što implicira instant raskid. Ipak, problem mi je što uopšte ne znam smem li ja tako, a bukvalno niko dosad to nije umeo da mi odgovori, ni ekipa iz SBB-a (poslovnica, kontakt centar, služba za zadržavanje), ni iz A1 (u koji prelazim), a izgleda da ni na forumu niko nema iskustva sa tim (ili ne prati ovu temu), čim ne odgovara.
Konkretno, imam fiksni telefon u SBB-u (prenet broj iz MTS-a, koristim paket EON Full), koji želim sad da zadržim i prenesem u A1. Potrebno je, dakle, da je broj slobodan za prenos (sad očigledno nije, jer sam pod ugovorom sa SBB-om, a i dalje je u toku UO), ali istovremeno i aktivan (valjda neće biti ako raskinem ugovor, tj. ugasi se signal), tako da ne znam kako to izvesti. Sigurno je nekako moguće, ali niko ne zna da mi kaže kako, pa se zasad čini kao da je situacija ili-ili, bez treće opcije: ili ostajem u SBB-u, ili gasim fiksni.