Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024 / 2025 / 2026)

Poceli da smanjuju bankomate, em su online banka em naci bankomat da radi svetsko cudo.

Poceli da smanjuju bankomate, em su online banka em naci bankomat da radi svetsko cudo.
Jedna napomena, probaj da interaguješ sa bankomatom čak i ako piše da privremeno ne radi. Kod mog lokalnog se često desi da piše na njemu (ekranu) da ne radi, ali da zapravo radi, tj. mogu se bez problema izvršavati transakcije na njemu, "oživi" očitavanjem kartice. Ne znam da li je opšte pravilo, ali vredi probati, pogotovu ako je reč o uplati.

Za isplate je, kontam, fokus na paketu Bank MAX, pa se dosta uzdaju u to da će im klijenti dizati novac na tuđim bankomatima. I to stvarno radi bez problema, mada sklopom okolnosti dosad nisam bio primoran na to. Dizao sam samo kad sam nešto testirao kako radi, pa podelio na forumu, setiće se verovatno neko ko prati opštu temu o tekućim računima. A sad kad razmislim, možda bi pametnije (da ne kažem korektnije) bilo da uvek idem na tuđe bankomate, kako bih korisnicima nižih paketa ostavio više novca. 😃

Drugo, možda ne postoji koncept oduzimanja (imalo bi smisla to), pa tako sprečavaju da se uračunaju brzo otkazane transakcije.
Da se vratim nakratko na ovo, sad ipak mislim da nema smisla. Saznao sam da stornirane transakcije uvećavaju limite plaćanja, kao da plaćanje nije ni izvršeno, tako da bi sigurno to moglo da se primeni i na potrošnju. Svakako, ostaje misterija šta je pravi razlog što se potrošnja ne prikazuje u realnom vremenu. A možda je i nešto baš banalno, tipa da bi se onda već posle ponoći na kraju meseca resetovala, pa onda sutradan (prvog u sledećem mesecu) ne bismo znali jesmo li je ispunili, baš kada treba (ili ne) da se naplati održavanje. 😆

Ako ti nesto znaci meni su istekle i dina i MC nedavno, cim stigne obavestenje da su poslate - obe bile u roku od 24 do 48h u sanducetu

Uradio sam update aplikacije danas na iOS-u i kad sam hteo da uđem morao sam ponovo da izaberem “Već imam račun”, da unesem broj mobilnog i poslednje 4 cifre jmbg-a, pa sam dobio kod SMS-om i kad sam krenuo da unesem nadimak uređaja izađe mi kao ovaj nadimak već postoji (mislim se naravno jer je isti uređaj u pitanju 🙂 pa sam promenio samo razmak). Da morao sam i PIN za aplikaciju ponovo da biram i notifikacije. Još jedan genijalan update

Da app se skroz resetovala pri updateu, sreća pa nemaju komplikovanu aktivaciju.

Stiglo i na Android. Nama se aplikacija nije resetovala, ali se iz nekog razloga prijava pomoću otiska prsta usporila. Malo duže vrti dok se ne aktivira senzor, ne samo kod mene... Takođe, kada se odustane od otiska prsta, na dnu aplikacije iskoči obaveštenje sledeće sadržine: Instance of 'Lec'. Neka javi neko ako nađe neku zalutalu pozitivnu promenu. 🙃

Meni na iosu trazio sve gore navedeno + licnu i face scan (otvorio jos prosle god)
Namucio sam se dok sam skenirao licnu :’)

Uradio sam update aplikacije danas na iOS-u i kad sam hteo da uđem morao sam ponovo da izaberem “Već imam račun”, da unesem broj mobilnog i poslednje 4 cifre jmbg-a, pa sam dobio kod SMS-om i kad sam krenuo da unesem nadimak uređaja izađe mi kao ovaj nadimak već postoji (mislim se naravno jer je isti uređaj u pitanju 🙂 pa sam promenio samo razmak). Da morao sam i PIN za aplikaciju ponovo da biram i notifikacije. Još jedan genijalan update
Sad bas gledam i kod mene ista situacija. Btw meni trazi da skeniram LK i lice pa ne uspevam vec 2x da zavrsim...

Au, znači krenula je konačno i famozna prijava uživo. Uveli su je zvanično još pre bezmalo godinu i po, ali niko nije dosad javio da mu je tražena. Ovde ima snimak kako je koncipirana, ali tu se pominje samo skeniranje lica i upoređivanje sa ličnom kartom iz sistema. To što vam još i traže da skenirate ličnu kartu nije predviđeno u opisu.

1780470961489.webp

Šta im znači "Još jedna godina..."?
Nisam video da je vremenski ograničena ponuda za 0 rsd održavanja.

Nije ovo uz bilo koji racun, valja procitati sve...

Pod Zajedničkim korisnikom, smatra se korisnik Yettel i korisnik Yettel Bank uz čiji JMBG postoji:
• aktivna ugovorna obaveza u Yettel mreži, uz odgovarajući postpejd tarifni paket za fizička
lica (Total data, Total data+, Yettel Mobile M, Yettel Mobile L, Yettel Mobile XL, Yettel Sve M,
Yettel Sve L
), uz koji je neophodno je da korisnik ima i aktivnu (tekuću) ugovornu obavezu
u Yettel mreži, bilo da je u pitanju ugovor sa telefonom ili bez kupljenog telefona**, kao i
da, pored odgovarajućeg Yettel postpejd tarifnog paketa i važenja Yettel ugovorne
obaveze, je korisnikov MSISDN u statusu „aktivan“ u trenutku apliciranja (da nije
suspendovan ili neaktivan).
**Izuzetak:
- Za korisnika koji uz aktivnu ugovornu obavezu ima pogodnosti u vidu dodatnog
popusta na mesečnu pretplatu u odnosu na komercijalnu ponudu za ugovore sa
ugovornom obavezom sa ili bez kupovine uređaja, koji se mogu videti na stranici
yettel.rs, ne može se primeniti program „Yettel Sve“.

"dostupan je samo Yettel Sve korisnicima koji su putem Yettel aplikacije spojili Yettel Bank usluge i Yettel mobilne usluge."

1780478480440.webp
Veoma netacno i bez transparentnosti, nema ni zvezdice da sugerira na sitna slova

Stvarno prilično loše odrađena stranica. Čudna mi je i ova rečenica: Korisnici mogu da aktiviraju Bank Max free isključivo u Yettel poslovnicama. Pada mi na pamet da su njome želeli da naglase da se nov račun mora otvoriti u poslovnici, jer nemaju onlajn otvaranje, ali ako je tako, loše su to formulisali. Sve u svemu, apsolutno ništa novo bolje, samo su izbacili Air Serbia pogodnosti, keš-bek u inostranstvu (2,5%), kao i grejs period od 30 dana, što je sve i bilo najavljeno.

Joj bre 🙂 evo zvezdice sa linka odavde

Screenshot_20260603-122956.Chrome.webp1061.webp

Da da baš je super što napišu Važi za sve Yettel postpaid korisnike, a onda stavljaju zvezdicu gde napišu da važi samo za Yettel Sve. (A to samo znači u praksi da si se odrekao OGROMNOG POPUSTA NA PRETPLATU (tipa 12 meseci po dinar i 12 meseci 50%) samo da bi dobio neke bedne benefite zauzvrat)

Baš nekako za sve i samo idu jedno uz drugo i uopšte nije obmanjivanje.

Stigla Sepa uplata na devizni prije sat dva ali nikakvo obavještenje. Nijesu tražili da obrazlozim transakciju ili štagod ali niti obavijestili da su legle pare hm sve notifikacije push I mejl su upaljene

Bilo jace od mene i aplicirao sam za kreditnu karticu. Trazio skromnih 140000. Poslao izvode iz banke gde primam platu pa cemo da vidimo hoce li biti sta. Pretpostavljam sta ce da me snadje ali bicu optimista.😂

Nazad
Vrh Dno