Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Нико да прокоментарише Николиног спајдрмена 😱
Да ли је реално да га нисте гледали, или сам ја претрачао коментаре? Видим оцена на IMDB 8.1, а када сабереш појединачне оцене по епизодама добија се просек од 8,46. У сваком случају, чекам да изађе превод за епизоде 6-8 па да кренем са филмским (серијским) маратоном. Е тако се то некада звало када смо ми били деца и када су пуштали по неколико филмова за редом. После су нам наметнули нову реч - бинџовање 🤮

Nije los iako nikad nisam gledao nista od Spiderman-a,on mi nekako naj gej heroj.🤣 ?ocekivao sam malo a dobio vise nego se nadao. Recimo 7,5/10. Ono sto me nerviralo je da nisam mogao gledati u boji,bar na googlovom boxu,na Ipad-u bila opcija ali necu ćoriti,pored tv-a. Preporuka svakako.

Ја баш имам намеру да га гледам црно-белог. Мислим да баш тако и треба да се гледа.
Замисли Град греха (Sin City) да погледаш у боји 😱 . На шта би све оно личило 🤔?

Kazu da treba tako ali ja hteo onako,volim u koloru.😁

Нико да прокоментарише Николиног спајдрмена 😱
Да ли је реално да га нисте гледали, или сам ја претрачао коментаре? Видим оцена на IMDB 8.1, а када сабереш појединачне оцене по епизодама добија се просек од 8,46. У сваком случају, чекам да изађе превод за епизоде 6-8 па да кренем са филмским (серијским) маратоном. Е тако се то некада звало када смо ми били деца и када су пуштали по неколико филмова за редом. После су нам наметнули нову реч - бинџовање 🤮
Juče odgledao prvu epizodu. Moram priznati da nisam očekivao nešto od Kejdža kao spajdermena, ali kombinacija dektetiva sa spajdijem mi baš interesantna.Videćemo kako se bude radnja odvijala, za sada nije loše... Mislim zamisliti Nik Kejdza kao spajdija, sa onom groteskom građom i onom malog klinca... xaxa.. prati strip ... ali tek prva epizoda... kad odgledam sezonu videću. I jeste šmek crno-beli...

From, za mene završena serija u 44. minuti S4E5. Dosta sam sam se patio, ozbiljna debilana.
ja sam na s4.e3. trenutno.
u par navrata sam pravio ozbiljne pauze, ne zbog price i radnje koja jeste malo sporija ali je prilicno unikatna i meni licno zanimljiva, nego zbog casta.
nikada u zivotu nisam do kraja odgledao seriju koja ima ovakvu amatersku i jadnu glumacku ekipu.
jednostavno je negledljivo u nekim situacijama - citava ona porodica je kao da su birali random ljude sa ulice da glume - i ne radi se o tome da mi je neko iritantan nego je to toliko losa gluma da je to prosto neshvatljivo. ona Tabita na primer, pa ja ne znam, sta je to? zena je operisana od glume. onda onaj Itan, boze me prosti, nikada do sada nisam navijao da child actor krepa u nekom filmu ili seriji, pa Dzim, pa Julija, onda ona baba Tili, pandurka koja se pojavila u 3. sezoni, Fatima, Eldzin, ne zna se ko je gori.
prelaznu oceni bih dao jedino Bojdu, Doni, mozda Dzejdu i onom kinezu…
sve u svemu toliko je cringe da mi je ruka stalno na premotavanju kad vidim neke od pomenutih

Kao i vecina koji koriste stremio, bio sam prisiljen da Nidzinog spajdija gledam u B&W (osim prve epizode), i mogu Vam reci da je to najbolja serija ove godine.
I nije mi zao sto sam gledao u crnoj beloj tehnici, brzo se covek navikne...ali Nidza je izneo seriju samo tako.
Ima jedna epizoda gde se kejdzovski gubi i trza, oplakao sam...

NIdza je "nacionalno blago"!

Одгледао прву епизоду - мени је ово одлично! Црно бело, наравно. Једва нађох ту верзију, углавном се форсира у боји.
Видим да је The Mixy превео и шесту епизоду, тако да одмах крећем са другом.
И још нешто везано за серију - супер је што није онај клиначки спајди као нарочито са Том Холандом. А апропо Ниџе - одличан је то глумац, само му треба дати праву улогу. На жалост у последњих 10-15 година ретко је добијао прилику да се покаже у пуном светлу.

Ima prevod do 6 epke, jel valja seriJA?

Dobome..covek napisao da je odgledao prvu epizodu ~ nije napisao da li valja serija 😁

pogledao sam celu sezonu. Da si bolje citao.
I ne da valja, nego se tebi nece ni svideti 😅
jer ... ah i'm 2 old for this sh...

Spider Noir , za seriju 8.8/10

nema ljutnje, nasi smo.. ali posto vec imas teleport ruku/shaku, odvedi me u rajski grad! 😊

Poslednja izmena:
^ Odreagovao sam na kom. saletaue ali ok 🍻

Sto se tice Spajdermena, odgledao sam prvu epizodu, necu komentarisati dok ne odgledam celu sezonu, ono sto mi je prvo proslo kroz glavu, nakon par minuta gledanja, je jak vajb na ⬇️

Prilozi

• MafiaUSCov.webp
    MafiaUSCov.webp
    10.8 KB · Pregleda: 27
Tehran odlične sve tri sezone koje voze celo vreme bez pauze, glumci okruženje i pogotovo trenutno dešavanje u svetu nekako dodje kao šlag na tortu. Šteta što se otežalo snimanje četvrte sezone zbog "samo"ubistva Dane Eden i verovatno i promenila kompletna priča cele četvrte sezone.

Je li Nidzu pauka bolje gledati B&W ili u coloru?

Ovako na prvu mislim da ću ići na artistički B&W. Ako neko smatra da grešim neka me ispravi, da ne gledam dva puta… ili je možda to i poenta gledati obe verzije🤔

Dok ima bw verzija, zamišljeno je da se tako i gleda, a za "moderne" moraju imati i color.

Nazad
Vrh Dno