Ima li akviziter A1 neki da se javi u pm
Hvala
Nama u call centru rekli za prelaz iz Sbb samo 500 din manji racun. Koliki su popusti preko akvizitera i dali se moze dobiti 3 boxa
Ovaj sam dobio https://hua-links.com/product/zte-f6600p-wi-fi6-onu/ ...ima 4 lan, taman 🙂Ruter koji se dobija za A1 koliko ima wlan izlaza i koji ruter se dobija
hvala
Ako je optika u pitanju kod oba operatera nema neke razlike. Razlika je u ponudi TV kanala i TV platformi koja je realno bolja na SBB ako ti je to važno.Razmisljam da predjem sa upokojenog SBB-a na A1
Koje su mane u odnosu na SBB ako ih ima?
ovo mi je za BG.... na selo mi tek stigla optika.
Ako me Lelekom bude ucenjivao njihovim koristicu golubove pismonose 6-8 meseci pre nego da pristanem na svinjariju.
Na stranu sto je to ozbiljno protivzakonit momenat
Razmisljam da predjem sa upokojenog SBB-a na A1
Koje su mane u odnosu na SBB ako ih ima?
ovo mi je za BG.... na selo mi tek stigla optika.
Ako me Lelekom bude ucenjivao njihovim koristicu golubove pismonose 6-8 meseci pre nego da pristanem na svinjariju.
Na stranu sto je to ozbiljno protivzakonit momenat
Da li neko zna koji je tacan model samsung televizora od 55" koji se daje uz doplau od 350rsd mesecno uz pakete?
Ja zvao a1 nude neku pricu preko koda, rekoh hvala dovidjenja. Da li neko zna gde moze da se dobije bolja ponuda?
Pokusaj u grupi ''Trazim najbolju ponudu'', mada, mozda budes imao vise srece od mene. A1 jedno u porukama nude, ogradjujuci se na benefite prema lokaciji, pa kada ih pozoves direktno, daju ti minimalne benefite tj. broj 6m 1 dinar, ostatak UO puna cena ili onih 20% tokom cele UO..Ja zvao a1 nude neku pricu preko koda, rekoh hvala dovidjenja. Da li neko zna gde moze da se dobije bolja ponuda?
Da to su i meni ponudli 6m 1din a 18 meseci puna cena. Rekoh moze 12 18 varijanta ali njima izgleda ne odgPokusaj u grupi ''Trazim najbolju ponudu'', mada, mozda budes imao vise srece od mene. A1 jedno u porukama nude, ogradjujuci se na benefite prema lokaciji, pa kada ih pozoves direktno, daju ti minimalne benefite tj. broj 6m 1 dinar, ostatak UO puna cena ili onih 20% tokom cele UO..
aju ti minimalne benefite tj. broj 6m 1 dinar, ostatak UO puna cena
Više daju isključivo na svojoj infrastrukturi, npr. 12 dobijate ako ste na NBG (bivši Targo), a 9 ne znam gde, ali isto treba da bude neka njihova, koliko sam upućen. Za pristup preko Telekomove optike je 6 meseci, što je očigledno vaš slučaj. Ima i opcija sa samo 3, ali to isto ne znam gde je. Znam provereno za tih 12 i 6, kako sam već naveo.Da to su i meni ponudli 6m 1din a 18 meseci puna cena. Rekoh moze 12 18 varijanta ali njima izgleda ne odg
Dobro si razumeo, a može i samo 20% preko agenta, bez vaučera (to je olakšica), ali tu je ipak logičnije uzeti preko vaučera (nađe se), da bi i neko drugi dobio svojih 20% popusta. U svakom slučaju, slobodno se javi u temi za potražnju, ne ujedaju agenti, a ponude pritom nisu obavezujuće, pa nije smak sveta ni ako ti ne odgovaraju. Ne moraš da pristaneš.Ako sam dobro razumeo ne može i neki broj meseci po dinar i 20% popust preko vaučera na ostatak?
Izgleda da su ovi iz A1 pustili IPv6. Sasvim slučajno videh kad sam se ulogovao u moj Unifi ruter. Ja sam doduše na fiksnoj IPv4 ali eto možda će nekome značiti.Nisam pokusavao da dobijem IPv6 adresu posto sam zakupio fiksnu IPv4, a i kako kolega rece, A1 mislim da ne dodeljuje IPv6 svakako... Ja sam ih prvo zvao da "narucim" fiksnu IP i raspitao se oko koriscenja svoje opreme, a posle sam im pisao preko portala za parametre za povezivanje. Posle dostavljanja parametara su bili vrlo azurni i zvali me par puta da provere da li je sve u redu 🙂

Da, moze i tako, ali moze i preko sajta isto, tako da nije da agent da nudi nesto posebno..Jedan mi je nudio 6 meseci 1 din., kao ne moze vise zbog infrastrukture, da bi jedan clan porodice pozvao drugog poznanika koji radi u A1 i dobio na istoj lokaciji 12 meseci 1 din. Dakle, sve je moguce...Više daju isključivo na svojoj infrastrukturi, npr. 12 dobijate ako ste na NBG (bivši Targo), a 9 ne znam gde, ali isto treba da bude neka njihova, koliko sam upućen. Za pristup preko Telekomove optike je 6 meseci, što je očigledno vaš slučaj. Ima i opcija sa samo 3, ali to isto ne znam gde je. Znam provereno za tih 12 i 6, kako sam već naveo.
Dobro si razumeo, a može i samo 20% preko agenta, bez vaučera (to je olakšica), ali tu je ipak logičnije uzeti preko vaučera (nađe se), da bi i neko drugi dobio svojih 20% popusta. U svakom slučaju, slobodno se javi u temi za potražnju, ne ujedaju agenti, a ponude pritom nisu obavezujuće, pa nije smak sveta ni ako ti ne odgovaraju. Ne moraš da pristaneš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari