Šta je novo?

Zašto toliko volimo Samsung One UI?

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Samsung-One-UI-zasto-ga-volimo-0.webp

Zašto toliko volimo Samsung One UI?​

Samsung One UI pokazuje koliko sitne stvari i detalji u interfejsu mogu da promene svakodnevni osećaj korišćenja telefona

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-i-servisi/zasto-toliko-volimo-samsung-one-ui/

Voli da voliš netrendove
Mrzi da mrziš samsung i epl

Nakostresim se svaki put kad me zena natera da joj namestim nesto na s25 ultra. Paklic.

Na svakom mom telefonu je isti launcher, kakav crni One UI. Zlo i naopako. Ja nosim svoja podešavanja svuda sa sobom i kotrljam ih u svakom telefonu. TO što Samsung ne volem, to je već za drugi roman.

Pokušao sam ženi da nešto namestim u podešavanjima pre par godina ... Mislim S9 da je bio ... Imao sam napad panike i nelagode od logike smeštaja pojedinih opcija u podešavanjima i batalio sam posao ... Sad ima neki FE ... Kolege na poslu godinama furaju Samsunge jer im je rečeno da je najbolji, kako A serija tako i S serija, samo ih smenjuju. Niko od njih nema pojma da se snađe u "najboljem okruženju" android sveta. Savkog dana prisustvujem bar jednoj "muci" da se nađe rešenje ... Samsung se kupuje po inerciji

Nazad
Vrh Dno